2019 markerer 40-året for Pink Floyds superalbum,THE WALL. Albummet er aldrig blevet opført på danske spillesteder som tour eller koncertrække. Det laver Pink Floyd Project om på med deres nye fortolkning og opsætning.

Scandinavian Pink Floyd Project stiller i stærkeste opstilling med Mikkel Lomborg som særlig inviteret gæst på scenen. Desuden kan man forvente en visuel oplevelse i særklasse orkestreret med lys, laser og video.

THE WALL er en absolut rockklassiker, et konceptalbum og et dobbeltalbum. Et album med teatralske og dramatiske virkemidler. Et album der har solgt 20 millioner kopier og betydet meget for mange.
SPFP vil også spille udvalgte hits fra resten af Pink Floyds bagkatalog.

“Vi glæder os til endnu en stor aften i Fredericia. Vi er lige blevet færdig med en stor weekend på Fredericia Teater, hvor over 1500 mennesker dansede, sang og festede med Queen Machine og MLTR. Vi har mange flere koncerter i kalenderen – og nu præsenterer vi 40-året for Pink Floyds superalbum, The Wall. Det er i den grad en god dag på kontoret, for en eventbegejstret mand, som mig,” siger Ulrich Nicolaisen fra EventC til Fredericia AVISEN.

Køb billetter her

https://v2.billettend.dk/index/eventdetails/eventno/75792
Køb billet her