TV2 har som konsekvens af Corona valgt at udskyde X-factor på ubestemt tid. Det yderst populære sangprogram har ellers et tårnhøjt seertal hver fredag, men de mange seere må nu finde andre ting at give sig til. Det har fået René Holmgaard og hans kone en idé. De har nemlig lavet en gruppe på facebook, hvor man kan dele musiske indslag med resten af landet.

“Min kone og jeg savner X-Factor som jo er udsat på ubestemt tid. For sjov lavede vi en gruppe på Facebook vi kaldte Face Factor. Den skulle give musikere og musikalske sjæle en platform, hvor de skulle dele deres indslag, med andre folk der også savnede underholdning. Der er nu flere musikalske indslag end vi havde forestillet os muligt. Der er super lækker stemning i gruppen og den vokser sig stille og roligt større”, fortæller René Holmgaard til Fredericia AVISEN om deres fælles tiltag.

Gruppen er skabt med det formål at skabe glæde ude i de danske stuer, hvor vi står sammen hver for sig. Der er derfor ikke store flotte præmier på spil, men vinderen af Face Factor får muligheden for at besøge René og hans kone, hvor man kan indspille sine numre på en god gammeldags kassettebåndoptager.

“Det er muligt for alle danskere at uploade en video her på siden, hvor man synger en sang. Der er mulighed for solo optræden med radioen kørende i baggrunden. Der er mulighed for optræden med et helt band. Der er sågar mulighed for at svigermor synger acapella. Kort sagt så kan alle der er fyldt 13 eller mere, være med her”, forklarer René.

Allerede nu er der, i skrivende stund, knap 500 medlemmer af gruppen og en hel perlerække af skønne sangpræstationer optaget hjemme i de danske stuer. Gør dig selv en tjeneste og tjek siden ud – om ikke andet så for at nyde den flotte musik leveret af danskerne fra deres hjem – og ud til resten af Danmark, der står sammen hver for sig.

Du finder gruppen her.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer