Forside Erhverv Sandwichbaren HAPS lukker med øjeblikkelig virkning

Sandwichbaren HAPS lukker med øjeblikkelig virkning

DEL
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Sandwichbaren HAPS der ligger på Vendersgade i Fredericia lukker med øjeblikkelig virkning. Det skriver de i et opslag på Facebook.

“Jeg har desværre taget den tunge beslutning at stoppe butikken af familiemæssige årsager med sygdom inde i billedet. Jeg skal have det hele til at gå op. Det var bestemt ikke en let beslutning, men nu er den taget. Jeg er virkelig ked af at skulle stoppe, men det kan ikke være anderledes” skriver ejeren Annette blandt andet i opslaget på Facebook.

“Da lukningen er sket hurtigt, og jeg er interesseret i at afvikle det hele hurtigt, har jeg valgt at sætte den meget billigt til salg (kun inventar) i håb om at nogen vil fortsætte. Er du interesseret kun i en del af inventaret er jeg også interesseret i salg.
Skulle du være interesseret i noget af ovennævnte, vil jeg gerne høre fra dig via denne side” fortsætter opslaget på Facebook.

Da Fredericia AVISEN svingede forbi butikken i Vendersgade så den også meget tom ud. På døren hænger en seddel, hvor der står at de er lukket – og at forretningen er billigt til salg.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN