Lagersalget på Fuglsang Allé 12 havde åbent lørdag og søndag fra 10-16.00 Fredericia AVISEN var forbi og talte med Sanne Døssing, der er 100 procent på, når det kommer til kundeservice og en god oplevelse med lagersalg.

Sandgaard Lagersalg. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Fredericia AVISEN tog et smut fordi det lækre lagersalg og talte med  Sanne Døssing, som står for lagersalget. 

Den meget smilende og glade Sanne Døssing giver mig en varm velkomst, og tilbyder mig et stykke hjemmebagt kage. Wow, så er man da ankommet til et interview. 

Hjemmebagt kage. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

”Det er min skolekammerat, Lars Sandgaard, som ejer lagersalget. Jeg hjælper til. Jeg har altid haft en lille købmand gemt i mig – jeg synes, det er det dejligste, når man kan hjælpe kunderne og de virkelig føler sig tilpas i det, man vælger ud til dem”, fortæller Sanne Døssing. 

Tøj til kvinder i alle størrelser og aldre 

Imens jeg står og snakker med Sanne, kommer der kunder ind, andre er allerede i prøverummet. Det er gang i salget. Man kan samtidig mærke den hjælp, som Sanne tilbyder til kunderne, hun gør alt for, at de føler sig velkommen. 

”Vi har alle størrelser fra str. 36 til 56, og vi har tøj til alle aldre. Vi har 40 stativer med tøj på. Der er tøj til alle begivenheder, fra træningstøj til festtøj og almindelig hverdagstøj. I dag har min yngste kunde været 14 år, og den ældste kunde var 80 år. Så vi har tøj til alle kvinder i forskellige faconer men også aldre”, fortæller Sanne Døssing og smiler. 

Sanne går hen til en kunde, som er i prøverummet, og fortæller, hvor flot tøjet sidder på hende, men hun måske skal lige have en anden størrelse. 

Sandgaard lagersalg. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

”Jeg er ærlig overfor vores kunder, vi hjælper dem og udfordrer dem lidt. Hvis de vælger sorte bukser, så tænker de, at de have en sort bluse, men så vælger jeg måske en lækker farvet bluse i stedet for eller en bluse med mønstre – det er jo ikke alting, der behøver at være sort og gråt, man skal ikke være bange for de lækre farver og mønstre”, fortæller Sanne Døssing.

Jeg går lidt rundt i butikken, og kigger på de mange forskellige farver, og et sæt fanger mit blik, fordi det er farverigt og anderledes. 

Det lækre faverige sæt. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Første gang i Fredericia 

”Lagersalget kører for første gang i Fredericia, men skam ikke sidste gang. Lagersalget kører fire gange om året. Så det vil helt sikkert blive holdt igen i  Fredericia, hvis ikke i denne hal, så finder vi en anden. Kunderne er så positive og glade her, det er dejligt”, afslutter Sanne Døssing med at sige. 

Det var hyggeligt til lagersalget, og det er dejligt at komme ind til en meget glad og venlig person, som med glæde ville hjælpe dig med at finde det rigtige sæt tøj, og er ærlige om, hvad du kan bruge og ikke kan bruge. 

Efter min fotoseance får jeg spist min kage og takker for jeg måtte besøge dem. Inden jeg forlader lagersalget, får jeg en kæmpe krammer af Sanne Døssing. Tak for en lækker kage, og for den varmeste kram! 

https://goo.gl/MSbg7k