Adam Drewes er opvokset i Skærbæk, men har nu bosat sig i København. Da folkehelten Kim Larsen døde i 2018 var der et sammenhold, som sjældent er set før. Det inspirerede ham til at skrive en bog, der med afsæt i Kim Larsen sætter fokus på sammenhold, fællesskab og samfundet.

En bog fyldt med spørgsmål og uden svarene på spørgsmålene. Det er en sådan forfatter Adam Drewes har grebet sin bog “Kim Larsen?” an. Med spørgsmålene rækker han ud, han vil interagere med læserne. Han vil sætte tanker i gang og få læserne til at reflektere.

– Jeg blev så rørt over det mindeoptog jeg så – og det var ligesom billedet på tabet af vores fællesskab, at han døde. For hvem kan nu træde i hans sted? Så besluttede jeg mig for at lave det her langdigt, der udelukkende består af spørgsmål, forklarer Adam Drewes.

– Idéen er, at når man stiller et spørgsmål, så henvender mig sig til læseren. Ønsket var ligesom at række ud til læserne og høre, har I det på samme måde? Er det rigtigt det her? Jeg vil gerne forsøge på en måde at skabe en dialog. Det er ret sjovt, at i de anmeldelser der har været, der er det meget fokus på indholdet og ikke så meget på formen. Det er ikke tilfældigt, at jeg har skrevet den kun med spørgsmål, det er for at skabe en dialog på en anden måde omkring en masse samfundsforhold, fortsætter han.

Hør et udpluk af “Kim Larsen?” læst højt af forfatteren selv – og hør hans tanker om bogen, fællesskabet og Kim Larsen her:

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer