Torsdag har der været to indbrud i Fredericia, og det er muligvis samme gerningsmand.

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard oplyser, at der har været indbrud i Kildeskoven i Erritsø torsdag mellem 06:00 og frem til klokken 17:30. Man er kommet ind ad terrassedør  ved hjælp af et koben, men der er ikke stjålet noget.

Omkring klokken 17:30 kom et vidne gående fra et stisystem, og da han så hunden løbe rundt, blev han nysgerrig og kunne konstatere, at døren til huset, hvor der havde været indbrud, var åben. Vidnet så en mand gå væk der fra, og Finn Ellesgaard fortæller, at det kan være gerningsmanden, der beskrives således:

  • Mand på 40-50 år
  • 180 cm høj
  • Spinkel af kropsbygning
  • Var iført en sort hættetrøje
  • Mørke bukser

På Plutovænget har der også været indbrud. Det er sket i tidsrummet 17:44 – 18:06, hvor man er kommet ind ved hjælp af et koben. Fra stedet er der stjålet et mindre kontantbeløb, og via videoovervågning kan man se, at beskrivelsen minder om førnævnte person fra Kildeskoven, da vedkommende er 180 cm høj og var iført mørkt tøj.

– Der er et kvarter mellem episoderne, så vi vil ikke udelukke, at der er tale om samme person, siger Finn Ellesgaard.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.