Siden 2009 har olie- og shippingvirksomheden Monjasa været en meget markant- og central samarbejdspartner i FC Fredericia. Samarbejdet er nu forlænget til og med 2021 og indebærer bl.a. at FC Fredericias hjemmebane fortsat hedder Monjasa Park

FC Fredericias direktør, Stig P.
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Vi er utroligt glade for, at Monjasa fortsat er en væsentlig del af FC Fredericia – og dermed i den udviklingsplan, som er lagt for klubben. Det viser bl.a., at der er stor tiltro til, at vi fortsat er på rette vej, både kommercielt og sportsligt og, at vi kan levere værdi til såvel deres brand- som til Monjasas synlighed i regionen og på landsplan”, fortæller direktør i FC Fredericia. Stig Pedersen om den forlængede partnerskabsaftale.

“Fortsættelsen af samarbejdet flugter rigtig godt med FC Fredericias nye samarbejdsaftale med FC Midtjylland og dermed med målsætningen om avancement til Superligaen indenfor de kommende 2-4 år. I den forbindelse har det været særligt vigtigt for os, at Monjasa uændret ser potentialet i FC Fredericia og ønsker at være en del af projektet med etableringen af et kommende Superliga-hold i Fredericia.

Annonce

“I den nye forlængelse af partnerskabsaftalen med Monjasa, ligger der derfor også et meget tydeligt signal om commitment i forhold til at være blandt de mange virksomheder i regionen, som deler ambitionen om i fællesskab at realisere planen om at skabe et Superligahold i Fredericia, afslutter Stig Pedersen”.

Om forlængelse af partnerskabsaftalen fortæller adm. dir. i Monjasa A/S, Svend Mølholt: “Med den nye aftale runder vi 10 år med uafbrudt lokal støtte til FC Fredericia og hjemmebanen Monjasa Park. Vi er en global virksomhed men vi forbliver lokalpatrioter og ønsker at bidrage til at byen hele tiden udvikler sin kulturelle og sportslige profil til glæde for fredericianerne og oplandet. FC Fredericia udvikler sig positivt og vi er med hele vejen,”

FC Fredericia er det hold i Nordic Bet-Ligaen, som, uden afbrydelse, har spillet flest år i den næstbedste række i Danmark. Det vidner om strategisk sigte- og kontinuitet og med realiseringen af et professionelt fuldtidsset-up for år tilbage, er det samtidigt et solidt afsæt for forudsætningerne om at tage det næste skridt; oprykningen til Superligaen.