Nyt tiltag i Fredericia Golf Club giver personer med en kronisk sygdom en oplagt mulighed for at komme ud og svinge golfkøllen. Målet er, at flere får øjnene op for golf som motionsform.

På golfbanen i Fredericia er man ikke i tvivl. At kombinere motion, socialt samvær og en masse frisk luft er godt for både krop og sjæl.

For at flere kan få øjnene op for dette, har klubben indgået et samarbejde med SAMKLANG i Fredericia, der er en sammenslutning af 11 patientforeninger. Sammen tilbyder de, at man hver tirsdag i sæsonen kan mødes og spille golf på klubbens 9-huls-bane og derefter hygge sig over en kop kaffe i klubhuset. 

Nem og uforpligtende opstart

Tiltaget starter op tirsdag d. 5. maj. Den første måned er en gratis prøveperiode, hvor man helt uforpligtende kan se, om det er noget for en. Hvis man får lyst til at forsætte, kan man spille resten af sæsonen (juli undtaget) for 495,-, hvilket inkluderer fri kaffe.   

Klubben stiller udstyr til rådighed, så det eneste det kræver er, at man medbringer praktisk tøj og sko.

Hvis man har lyst til at starte op sammen med sin mand/kone/kæreste/ven, er denne også hjertelig velkommen.

Martin Libak, Club Manager i Fredericia Golf Club fortæller desuden, at spillet vil foregå i et tempo og niveau, hvor alle kan være med:

”Meningen med forløbet er ikke, at man skal blive den nye Thomas Bjørn. Det handler om, at man hygger sig med andre ude i naturen, og det er mindst lige så vigtigt som det, at man får bevæget sig. Så vi håber, at rigtig mange vil gøre brug af muligheden”.

Vigtigt initiativ ovenpå nedlukningen

En der bakker op om tiltaget, og som også selv kommer til at være at finde ude på golfbanen, er Mogens Hansen, der udover at være formand for Diabetesforeningen i Fredericia også er bestyrelsesmedlem i SAMKLANG.

Ovenpå vinterens hårde og lange nedlukning tror jeg, at rigtig mange trænger til at komme ud og holde sig aktive i fællesskab med andre. Her er golf oplagt, fordi det er en motionsform, hvor det sociale bliver vægtet højt. Så jeg håber da, at mange vil benytte sig af muligheden.

Desværre ser det ud til, at COVID-19 kommer til at være iblandt os et stykke tid endnu. Martin Libak fremhæver dog, at golf er en af de sikreste sportsgrene at give sig i kast med, da det foregår udendørs, og det er nemt at holde afstand til hinanden. Samtidig understreger han, at alle myndighedernes restriktioner selvfølgelig vil blive fulgt.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer