17 damer og 1 herre dannede mandag den 7. november 22 rammerne omkring en smuk og stemningsfyldt aften i selskab med gospelkoret Saint Michael Voices!

Fredericia Avisens anmelder tog til kirkekaffe og kage, samt lidt guf til øregangene på denne lidt fugtige november aften.

Akustikken i dette kirkerum virker ikke så god som i nogle af byens øvrige kirker, det kan skyldes at koncerten var rykket ned midt i kirken. Der var et flot fremmøde af byens borgere til denne koncert og der var i hvert fald bagt kager så selv den store bagedyst kunne blive misundelig.

Akkompagnement var klaver og cajun (tromme), koret havde deres ”uniform” på og virkede klar da vi kom ind i salen. Numrene blev præsenteret før hver sang. Koret havde god klag i stemmerne og det var hvad denne anmelder kalder den bløde gospel der var i fokus. Det virkede her som et almindeligt kor med et snert af gospel. Der er ikke mange stemme variationer at arbejde med i koret og der blev da også efterlyst nye talenter iblandt publikum.

Solo sangerne var lidt svære at høre på bagsmækken hvor denne anmelder sad, og her kan korlederen med fordel sætte en lille mikrofon til eller give undervisning i stemmetræning.

Det undre der blev sunget så meget i unison, og koret ikke opdeltes mere som det blev i få passager og på den måde sikre bredde og variation når stemmespandet ikke er større, det lød som de fleste lå i alt området.

Korlederen har som en kok kun de råvarer at arbejde med der er og ud af disse kan der komme mange spændende ting eller ingen ting. Lad os håbe koret får tilført flere stemmer, vel mest på herre siden så den nuværende får lidt selskab.

Koncerten var flot besøgt, man kunne slappe af til musikken, stemningen var god og Saint Michael Voices fik stort bifald til slut. Alt i alt en god aften.