Sæsonopstart: Generalforsamling og vinforedrag i Alliance Française

Tirsdag d. 26. februar er der generalforsamling og vinforedrag i Alliance Française Fredericia.

Arrangementet foregår hos Vinspecialisten, Danmarksgade 15 A, 7000 Fredericia.

Først vil der være en kort generalforsamling kl. 18-ca. 18.30 – og derefter et vinforedrag om hvidvine fra Chablis og Alsace – ved en af Vinspecialistens kyndige vinkendere. Vinforedraget varer en god times tid og ledsages af smagsprøver. Entréen til foredraget (alene) er 75 kr.

Vinforedraget er første arrangement i sæson 2019, og det følges af flere spændende arrangementer i året, der kommer. De har alle noget med Frankrig at gøre, og flere af dem er på fransk.

Foreningen får bl.a. besøg af Kader Maikal, der (på fransk) fortæller om Djibouti, Aase Nørrung kommer med et causeri (på dansk) om danskere i Frankrig under 1. Verdenskrig, der vises en helt ny fransk film ”Claire Darling” med bl.a. Catherine Deneuve,  og sommeren indledes med fejringen af den franske nationaldag d. 14. juli.

I august fortæller Jean-Pierrre Mabire (på fransk) om sin hjemegn Normandiet, sidst i september vises den franske film ”Dengang i Frankrig”, og sidst i oktober-begyndelsen af november kommer musikeren Jean-Pierre Réginal med en sangaften med franske sange ”Atelier de chansons”. Foreningen takker af for året sidst i november med en juleafslutning.

Man kan stadig nå at blive medlem af Alliance Française – gerne ved generalforsamlingen/vinforedraget d. 26. februar hos Vinspecialisten.

https://v2.billettend.dk/index/eventdetails/eventno/75792
Køb billet her