Fredericia Håndboldklub spiller i aften mod TTH Holstebro, og det er ikke hvilken som helst kamp. Det er mod et hold, der af FHK-træner Jesper Houmark regnes som et top-2 hold i Danmark i den her sæson.

Senest FHK var i aktion var mod GOG, og det endte med at blive en målrig affære, der endte 39-36 til fynboerne, og det kan blive samme billede mod TTH.

“Det bliver også en målrig kamp. Vi vil gerne løbe og score mange mål, det ville GOG også og det samme vil TTH Holstebro, der er ligaens bedste kontrahold,” siger Jesper Houmark.

En del gange i sæsonen har FHK’s forsvar ikke stået helt godt. I den seneste hjemmekamp mod Sønderjyske blev der lukket 35 mål ind, og det blev fulgt op af en god forsvarpræstation i Lemvig, som scorede 25 mål, men i den seneste kamp mod GOG var den gal igen.

“Jeg synes faktisk, at forsvaret spillede en fantastisk første halvleg i Gudme, så jeg ved ikke om vi skal lappe det, men vi er i stor bedring. Man skal huske, at der med det tempo vi spiller i kommer mange angreb i løbet af en kamp, og derfor vil scoren blive høj, når det andet hold også løber på alt,” forklarer Jesper Houmark.

Senest TTH Holstebro løb på banen var i fredags md Mors-Thy, og der blev det til et overraskende nederlag til TTH på 34-26.

“Jeg tænker derfor, at de har kniven for struben mod os, og det er ærgerligt, men kigger man på statistikken er det lidt sjovt. Mors-Thy har i Thisted slået os, Skjern, Aalborg og nu også TTH, men det giver os en udfordring, fordi de gerne vil revanchere sig. I min verden møder vi et top-2 hold, Aalborg er nummer et og så er TTH nummer to,” siger Jesper Houmark.

Er det så sæsonens sværeste hjemmekamp indtil videre?

“Ja,” svarer Jesper Houmark uden tøven.

Hvordan skal I forsøge at vinde så svær en kamp?

“Vi skal være drøneffektive, som vi også var i GOG. I første halvleg dækkede vi godt op, og havde mange redninger, men var knap så effektive med bolden. Kan vi rette det, så kan vi ryste dem, og så kan det være, at vi løber af sted med en sejr på 34-32,” siger Houmark.

FHK har nu haft to udekampe i træk, og derfor ser FHK-træneren frem til at komme hjem i egne rammer.

“Det er altid dejligt, og det giver noget ekstra energi. Den følte vi også, at vi havde i Gudme, hvor det nærmest var hjemmebane. Der var i hvert fald flere røde end gule trøjer,” konstaterer Jesper Houmark, der kan berette om, at truppen er den samme som til de forgående kampe.

Der er kampstart mellem FHK og TTH Holstebro klokken 19:00.

https://www.facebook.com/Fredericiavinhandel/

Skriv et svar