Nu skal fødderne endelig ud i det fri og sikke et vejr, vi allerede har haft. Din og og Min Fodpleje ved Carina Thimsen i Fredericia har inviteret os på en Luksus-sæsonbehandling.

Når man besøger Carina Thimsen i Købmagergade, så er der garanti for en god samtale og velplejede fødder. Nogle gange har selv chefredaktøren bemærket, at man føler sig flyvende, når man går derfra.

Vi får først en fodmaske, der varmer og fugtgiver fødderne, hvorefter en skøn fodmassage sender os i himlen. Det er så rart. Selvom solen og varmen er kommet, så skal man som altid stadig huske creme. Hos Din og Min Fodpleje er det produkterne fra Camillen Care, der anbefales, ikke bare fordi de er gode, men fordi den lægeeksaminerede fodplejer finder produkterne for de bedste, man kan få.

“Det er så vigtigt med en god creme og gode produkter – det er virkelig alfa og omega for, at fødderne har det godt. Det forebygger eksempelvis revner,” siger Carina.

Efterfølgende rettes neglene, den hårde hud beskæres, hælrevner ordnes, og den døde hud kommer af, hvorefter cremen virkelig kommer til sin berettigelse.

Her er produkterne, der bruges i behandlingen:

Carina bruger Camillen Care, original Camillen classic, fodbalsam original Camillen classic, fodbalsam plus Camillen intense revne-salve Camillen ekstra fodbalsam, diabetic Camillen ekstra hårhudscreme Camillen ekstra fodbalsam termo Camillen ekstra. Camilien er et tysk mærke.

“Grundlæggende trænger Camilien ind i stedet for at lægge sig på huden. Alle cremer suger helt ind i huden, så cremen ikke føles som en hinde,” fortæller Carina.

Kom ind og få den helt rigtige creme til dine fødder

Samme dag fik jeg en ekstra behandling hos Carina, der satte fokus på neglene – både hænder og fødder.

Vi prøvede en mini-manicure, hvor neglene files i form, neglebånd skubbes op. Det blev afsluttet med let håndmassage, negleolie og håndcreme. Til sidst fandt Carina hele farvekatoteket frem.

“Jeg elsker farver. Det er virkelig, der man har mulighed for at udfolde sig kreativitet, ved at sammensætte farver forskelligt. Det betyder ikke, at jeg ikke kan lave traditionelle negle, men det giver lidt noget andet. Derudover er jeg vild med den franske lakering (den hvide kant), der i friske og klare farver, passer til årstiden.

Fødderne fik CND, Lilac eclipse LECENTE, steal LECENTE, Rainbow Negle: CND magical tropiay /lecenté CNDRain on My parade, Lecente (fransk kant) CND vinylux: liberte 303 (stamping).

Kunne du tænke dig at prøve en handling, så kan du booke her

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer