FC Fredericia havde HB Køge nede i sækken, men endte med at spille 2-2 onsdag aften efter et hæsblæsende opgør, hvor begge hold var både foran og bagud.

HB Køge havde rystet posen formationsmæssigt, og det kom hurtigt til udtryk. FC Fredericia blev overrumlet et minut inde i kampen, hvor Martin Koch Helsted fik bolden i feltet, og fik sendt bolden ind bag Alexander Nybo, der ikke så alt for heldig ud.

Som kampen skred frem kom der tænding på FC Fredericia og den velkendte boldsikkerhed var til stede på kunstgræsbanen på Capelli Sport Stadion, og det klædte FC Fredericia. Udligningen kom en halv times tid inde i opgøret, hvor Victor Torp på flot vis efter en god aktion fik sparket bolden i mål.

I anden halvlegs indledning slog FC Fredericia til igen. Agon Mucolli opfangede en løs returbold fra et blokeret forsøg og så var FC i front. Chancerne for at udbygge føringen var der, men i stedet for at snørre sækken blev HB Køge lukket ind i opgøret.

https://www.vinmedmere.dk/

Opspillet sad ikke i skabet, og der var ikke helt sammenhæng mellem kæderne, som der var tidligere i opgøret og det gjorde, at HB Køge pressede gevaldigt på. Et tilfældigt afrettet skud havnede hos Jubril Adedeji, der fik fat i bolden i feltet og vendte rundt på en tallerken og sendte bolden ind bag Andreas Raahauge, der i pausen erstattede Alexander Nybo, som var skadet.

Kampen endte derfor 2-2, og dermed måtte begge hold tage til takke med det ene point.

Se her Fredericia AVISENs karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (4): På den ene side ser han skidt ud ved 1-0-målet, men på den anden side redder han på fantastisk vis en friløber. Derfor er det en meget blandet indsats af Nybo, der udgik i pausen med en skade, som han fik i forbindelse med et sammenstød. Tvivlsomt om han spiller i lørdagens kamp mod Fremad Amager.

Jacob Buus (7): Solid kamp af den aggressive back. Lukkede fornuftigt af defensivt, og offensivt tog han flere gode raids som førte til gode indlæg.

Christian Ege Nielsen (4): Havde sine kampe med HB Køges meget fysisk stærke angreb, men slap fint fra det.

Mathias Johannsen (4): Ligesom Ege havde “Malte” en hård dag på kontoret mod det fysisk stærke HB Køge-angreb, men han slap også fint fra det.

Nicolaj Ritter (4): Knap så markant offensivt som Buus, men var påpasselig defensivt og leverede en fin indsats.

Andreas Oggesen (4): Var tilbage i startopstillingen efter at have siddet ude i de to første kampe efter genoptagelse naf NordicBet Ligaen. Det klædte FC at have “Ogge” med igen med den arbejdsindsats, som han lagde for dagen. Alt sad dog ikke i skabet, ligesom det var tilfældet for de øvrige spillere centralt.

Victor Torp (7 – Man of the Match): Til tider kunne man tydeligt se Torps potentiale, men hans præstation var svingende ligesom resten af holdets. Fra at lave en genialitet kunne han gå til at lave en uprovokeret fejl. Udlignede til 1-1 og var også tæt på at score på frispark undervejs i opgøret.

Kristian Kirkegaard (4): Stærk arbejdsindsats af Kirkegaard, der var med til at skabe ravage i HB Køges defensiv. Som kampen skred frem blev han usynlig, og blev derfor skiftet ud.

Mathias Gertsen (4): Da det kørte på midtbanen var det med en boldsikker Gertsen, men pludselig ramte FC Fredericia ikke niveauet og det var Gertsen også en del af.

Agon Mucolli (4): Bragte FC Fredericia i front, men var ellers ikke en markant offensiv skikkelse for FC.

Dennis Høegh (4): Høegh havde mange gode intentioner, men ikke alt lykkedes ligesom resten af holdet.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

____

Andreas Raahauge (4): Kom ind i pausen, og erstattede en skadet Nybo. Tog det han skulle, og kunne ikke gøre det store ved målet.

Steven Enna (UB): Fik en relativ stor chance i overtiden, men ellers gjorde han ikke det store væsen af sig.

Anders Holvad (UB): Kom ind i stedet for Kirkegaard, men var anonym.

Martin Mikkelsen (UB): Kom ind i slutfasen, men nåede hverken at gøre fra eller til.

Lukas Enevoldsen (UB): I slutminutterne kom Enevoldsen ind, men han nåede knap at røre bolden før der var fløjtet af.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer