Sabrina Hjort startede op hos Sundplejen ApS i lørdags. Hun er glad for opstarten hos virksomheden, der i efteråret 2019 blev valgt som ny leverandør af personlig pleje og praktisk bistand i Fredericia Kommune.

Fire medarbejdere, der var hos den tidligere leverandør Kære Pleje, kritiserede til Fredericia AVISEN det kontraktmæssige forløb i forbindelse med deres ansættelse hos Sundplejen ApS.

Den kritik kan Sabrina Hjort ikke nikke genkendende til. Hun sendte en ansøgning til Sundplejen, da det kom frem, at de blev den nye leverandør i Fredericia Kommune. Sabrina kom til samtale og der fortalte hun om hendes ønsker, og de blev opfyldt.

I lørdags startede hun op hos Sundplejen. Fredericia AVISEN har i den forbindelse været forbi Sundplejen på Vesterballevej 2b, hvor vi blev modtaget af direktør Robert Rasmussen.

Efterfølgende mødtes vi med Sabrina Hjort, som fortalte om hvordan opstarten hos Sundplejen har været fra en ansats synspunkt.

“Det har været godt. Der vil altid være lidt opstartsproblemer, hvor vi skal vænne os til, at der er lidt nye ting,” siger Sabrina.

Hvordan har overgangsperioden været fra Kære Pleje til Sundplejen?

“Der har ikke været den store forskel. Inden jeg kom til Kære Pleje var jeg på Stævnhøj og i forhold til der er der forskel på både Kære Pleje og Sundplejen,” siger Sabrina.

Sabrina fortæller, at borgerne hun har mødt har taget godt imod Sundplejen.

“For dem svarer det til, at der kom en vikar. Efter nogen tid er de vant det er os, der kommer. Jeg ved, at borgerne har været spændte, men de har været glad for, at nogen af dem, der kommer hos dem, er kendte ansigter,” forklarer Sabrina.

Opgaverne er forskellige fra borger til borger, og det er derfor meget varieret hvad man laver. Det er dog ikke noget problem for Sabrina.

“Jeg har kørt som “springer” tidligere, og det er derfor nemt for mig at omstille mig, men opgaverne afhænger af hvad borgeren er visiteret til. Nogle skal have hjælp til at få lavet morgenmaden og få affaldet ud. Andre får hele turen fra top til tå,” fortæller Sabrina og fortsætter:

“Sommetider kan jeg godt lide at være springer, men andre gange kan jeg godt lide at have en fast plan, hvor man kender rutinen.”

Sabrina blev færdiguddannet i 2017, og efter endt barsel startede hun på Stævnhøj d. 22. maj 2018, og d. 1. juni 2019 startede hun hos Kære Pleje. Sabrina var hos Kære Pleje indtil hun startede hos Sundplejen i lørdags.

“Det føles som, at jeg har været igang med faget i længere tid. Jeg kan rigtig godt lide det,” fortæller Sabrina.

Hvad kan du bedst lide ved det?

“Jeg kan godt lide at være det man kalder udegående. Man møder forskellige mennesker, når man er i marken,” siger Sabrina og slutter:

“Jeg har fundet min rette hylde med at være i marken. Man får et friskt pust og man kan nå at puste ud imellem de forskellige borgere.”

I alt har Sundplejen ApS’ Fredericia-afdeling omkring 40 personer ansat.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer