FC Fredericia møder søndag eftermiddag Hobro på udebane. Superliga-nedrykkerne har ikke sat den direkte kurs mod en tilbagevenden til landets bedste række, da de er uden sejr i sæsonens første to opgør, men til dagens opgør har de igen profilen Imed Louati til rådighed.

Efter i flere sæsoner at have spillet i Superligaen gik det galt for Hobro i sidste sæson. Efter de dramatiske play off-kampe mod Lyngby trak Peter Sørensens mandskab nitten og rykkede ned, og de har ikke fået en god start på tilværelsen i 1. division.

I sæsonens første kamp blev det til 1-1 mod Viborg. Det var til at leve med for Hobro, da det må formodes, at viborgenserne ender i toppen af tabellen, men nederlaget på 3-0 til Vendsyssel har formentlig gjort ondt på Hobro. Derfor må FC Fredericia forvente et sultent hjemmehold på DS Arena.

https://www.vinmedmere.dk/

Med spillere som Simon Jakobsen, Mads Hvilsom, Edgar Babayan og Imed Louati kombineret med tilgange som Thomas Enevoldsen og Tobias Salquist er det ikke noget ueffent hold, som Peter Sørensen har, og derfor venter der FC Fredericia en svær opgave.

Siden FC Fredericias seneste opgør i torsdags mod Fremad Amager har holdet haft to træningspas. Fredag stod den på restitution og lørdag var en taktisk træning med fokus på Hobro. Til det opgør er FC Fredericia fortsat uden Joachim Wagner, Christian Tue, Steven Enna og Andreas Oggesen.

Efter lørdagens træningspas talte vi med Michael Hansen, der ser frem til dagens opgør.

»Det er et meget lige opgør, som vi glæder os til. Vi glæder os til at udfordre os selv . Det bliver fysisk, ikke kun pga., at Hobro er erfarne med mange Superliga-kampe, men også fordi vi har haft to hverdage mellem kampene og Hobro har haft fire. Det har vi forsøgt at udligne så meget som muligt,« siger Michael Hansen.

Til den seneste kamp mod Fremad Amager var FC Fredericia tvunget til at lave en ændring, da Andreas Oggesen i forhold til sæsonens første kamp mod Kolding var ude med en skade. Udover det havde Michael Hansen valgt Mathias Gertsen frem for Kristian Kirkegaard i startopstillingen, og en lignende situation kan komme til at udspille sig i Hobro, da Hansen tænker over rotationsmulighederne.

»Jeg tænker ikke på, at jeg vil rotere bare for at gøre det, men jeg tror på mine spillere og vi har et hold, hvor alle skal byde ind. Inden Kolding-kampen sagde jeg også, at indskifterne bliver vigtige hele vejen igennem, og det har vist sig at være rigtigt indtil videre,« siger Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Hobro kommer til opgøret med et nederlag på 0-3 i bagagen, men Michael Hansen har stadig stor respekt for dem.

»De skal lige finde sig selv. Sådan er det, når man rykker ned på sidste mandat. De virker afklarede og har været ramt af karantæner og skader, men det bekymrer vi os ikke så meget om. Det har de sikkert selv koncentreret sig om. Vi har respekt for dem og ved, at vi skal toppræstere for at gøre os gældende i forhold til sejren,« siger Michael Hansen.

Der er kampstart mellem Hobro og FC Fredericia klokken 15:00, og allerede fra klokken 14:45 liveopdaterer vi fra opgøret.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer