Er du en af de mange, der hver dag pendler til og fra arbejde? Det kan også være, du bare ofte tager toget eller bussen for at komme hen og besøge venner og familie. Transporttid kan nemt komme til at føles som spildtid, som man ikke rigtig kan udnytte til noget. Men der er flere ting, du kan gøre, der får tog- eller busturen til at føles mere spændende eller produktiv.

God underholdning

I disse dage er der heldigvis rigtig meget underholdning at få adgang til lige ved hånden. Mobilen eller den bærbare computer kan lede til timevis af underholdning for de fleste, så hvis du har en længere transporttur foran dig, så kan du udnytte denne tid til at slappe af og lave noget sjovt.

Det kan være, du godt kan lide at streame film og serier, se Youtube videoer eller lytte til lydbøger eller podcasts. Det er et væld af muligheder, hvis du har en device med internetadgang, og ofte kan denne form for underholdning også hjælpe med at lukke omverdenen lidt ude, så man bedre kan slappe af, selvom man sidder på en travl bus eller en tætpakket tog. Det er især brugbart, hvis man pendler til og fra arbejde, og er træt om morgenen eller eftermiddagen og bare har behov for at slukke lidt for tankerne og lade lidt op.

Selvom underholdning måske ikke er produktivt, er det stadig en måde, hvorpå man føler, at man ikke bare spilder tiden væk.

Brug tiden produktivt

Hvis du har masser af energi eller lyst til at lave noget mere produktivt kan transporttid være det oplagte tidspunkt. Det kan for eksempel være, du laver kreative ting som at strikke eller tegne, men det kan også være, du godt kan lide at lære om nye emner. Her er der masser af gode og informative læringsmaterialer at finde på nettet i form af præsentationer, kurser og artikler. Der er selvfølgelig også muligt heden for at tage en god gammeldags fagbog med dig.

Det kan være, der er nogle kompetencer, du gerne vil have eller noget mere viden, du gerne vil opnå, og her er turen i toget eller bussen oplagt at udnytte. Det kan for eksempel være, du længe gerne har ville lære at investere i aktier, og så kan du blandt andet besøge denne side for at blive klogere på udbytte aktier. Det er er masser af muligheder at vælge mellem.