På mandag er der officiel indvielse af den nye bygning til Gymnasiet HTX Lillebælt.

Mandag den 10. august starter det nye skoleår for Gymnasiet HTX Lillebælt, og det bliver med indvielse af den nye, moderne og flotte HTX-bygning, som ganske vist blev taget i brug allerede sidste år.

”Vi er meget glade for, at vi nu endelig kan indvie vores gymnasium, og vi glæder os til at vise det frem,” fortæller rektor Lars Hansen. ”Vi blev ramt af en alvorlig vandskade sidste år, og da den langt om længe var udbedret, kom Corona-krisen,” fortæller han og glæder sig over, at der nu er mulighed for at invitere indenfor.

Indvielsen markeres af skolens elever, personale og bestyrelse med bestyrelsesformanden Kirsten Bøjler Dall i spidsen. Den røde snor bliver klippet over som markering af indvielsen og er samtidig signalet til, at et nyt skoleår begynder.

”Den nye HTX-bygning rummer lige præcis de funktioner, vi har ønsket os, så vi kan tilbyde et godt studie- og ungdomsmiljø til vore elever,” smiler Lars Hansen og fortæller, at sidste skoleår har vist, at det hele fungerer rigtig godt i dagligdagen. Lars Hansen, personalet og de gamle elever glæder sig til at tage imod de nye og til at komme i gang med et nyt skoleår – men først skal snoren altså klippes.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer