Muligheden for at spare penge ved at skifte bank er stor. Alligevel afholder mange bankkunder sig fra at søge den besparelse, selvom det er blevet meget let at skifte bank i dag.

Ifølge Mybankers ’Bedste Bank 2018’-undersøgelse, overvejer 43% af de adspurgte at skifte bank. Lidt over hver tredje af de adspurgte svarer, at årsagen til, at de ikke skifter er, at de tror, at det kræver for meget tid og energi.

Mybanker har gjort det lettere at skifte bank. Faktisk skal bankkunden kun bruge tid på at taste sin privatøkonomi ind, indsende de nødvendige dokumenter digitalt, vurdere de indkomne tilbud og holde møde med den potentielt nye bank. Resten af arbejdet sørger den nye bank for.

”Mybanker er ikke en bank, men en hjælp til at finde en bank. Mybankers kundesupport har masser af erfaring med at gøre en bank til DIN bank. Det er gratis at bruge vores udbudsplatform. Prøv det,” lyder opfordringen fra Ulrik Marschall, der er kommunikationschef i Mybanker.

”Bankerne vil gerne slås om kunderne. Især hvis kunderne ejer en bolig og har en fornuftig økonomi. Mybanker hjælper bankkunder med at finde frem til de banker, der vil gøre sig umage med at få dem som kunder,” forsætter han.

Mybank din økonomi

Hver måned mybanker mere end 3.000 bankkunder deres økonomi ved at lave et udbud af deres privatøkonomi via udbudsplatformen. Det gør de med henblik på at finde ud af om der er en bank, som vil gøre mere for dem end deres nuværende bank.

Udbuddet sendes i anonymiseret form ud til en række banker i området, som dermed har mulighed for at strikke et attraktivt tilbud sammen, som kan få bankkunden til at udskifte sin nuværende bank med en ny. Banken ved at den er i konkurrence med andre banker og vil derfor gøre sig umage for at vinde kunden.

 

Modtag op til tre tilbud – gratis

Bankkunden modtager op til tre tilbud, og når de er vurderet, beslutter man om der er anledning til at gå videre med en af bankerne. I så fald arrangeres et møde med den nye bank, hvor de nærmere aftaler kan blive forhandlet. Mybanker hjælper bankkunderne gennem hele processen – uanset om det ender med bankskifte eller ej.