Natteravnene fik en kærkommen donation, så de nu bliver mobile og blandt andet kan have et øje i Madsbyparken om aftenen. Fredericia AVISEN var med, da Natteravnene fik overrakt deres nye cykler af thansen.

Vi møder Chris Jensen, som er souschef hos thansen på Vejlevej i Fredericia, han har kørt tre cykler frem, som snart bliver overrakt til Natteravnene.

natteravnene
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Det er kommet i stand, fordi Natteravnene er et godt initiativ i Fredericia. For at sikre de unge vil vi støtte op om det og vi donerer tre cykler – tre solide mountainbikes. Det har vi selvfølgelig i vores DNA. Vi har det i vores butik og i vores by, og når det er så godt et initiativ som Natteravnene er det noget, som vi gerne vil støtte op om”, siger Chris Jensen.

Det er tre X-Zite mountainbikes med alt tænkelig udstyr. Skærme, lygter og lås. Så Natteravnene er klar til at komme ud i aftentimerne. De har næsten også den velkendte gule farve som er kendetegnet for de frivillige, der passer på vores unge i nattelivet.

natteravnene
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Der kommer en lille delegation fra Natteravnene og de bliver glade da de får deres nye cykler, for dem er frivillighed og donationer alpha og omega for at det hele kan fungere.

“Det er først og fremmest et fantastisk træk. Vi har længe gerne ville en tur forbi Madsby om natten, når vi går, fordi der er relativ mange unge mennesker i sommerhalvåret, det kniber lidt når vi er til bens at nå derud. Det kniber et med at være alle de steder, hvor vi gerne vil være, så det er en dejlig donation”, siger Jan Jochumsen fra Natteravnene.

“Det betyder stort set alt, ford vi er frivillige og vi skal selv afholde alle udgifter på de ting, vi deler. Det er et stort skulderklap, at thansen bakker op om Natteravnene. Vi mangler stadig flere frivillige, det kan vi altid bruge. For at blive frivillig går man ind på Natteravnenes hjemmeside og så går man en prøvetur, har man ser hvordan det er og om det er noget om en selv”, siger Dan Hansen.

Hvis du vil være frivillig eller give Natteravnene en donation så kontakt dem her

https://danbolig.dk/butik/fredericia