Forside FHK Så gik den ikke længere: Topholdet vandt over FHK

Så gik den ikke længere: Topholdet vandt over FHK

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia Avisen

Efter fem sejre i træk kom FHK ned på jorden i dagens hjemmekamp mod nummer to fra 1. division, EH Aalborg, som brød FHK-stimen og vandt med 27-32.

Kampen startede i et højt tempo. Stillingen var således 4-4 efter seks minutter, men så kunne FHK ikke følge med mere i det opskruede tempo. EH Aalborg scorede kampens næste fire mål og bragte sig foran med 4-8, hvilket gjorde, at Mikael Jensen forlangte timeout.

Det fik ro på spillet og med indspil til Ida Skou Møller, mål ude bagfra af Ida Lagerbon kom FHK på 11-13 med otte minutter tilbage af første halvleg.

Med ti sekunder tilbage af første halvleg fik Camilla Pytlick udlignet til 14-14, men EH Aalborg kom hurtigt frem og fik scoret til pausestillingen 14-15.

I anden halvleg gik gassen af ballonen for FHK. EH Aalborgs angrebsmaskine kørte som smurt. Med et kvarter igen kom nordjyderne foran 20-27, hvilket fik Mikael Jensen til at forlange timeout igen.

Resten af kamen var uden den store spænding. FHK lykkedes med at få pyntet lidt på slutresultatet, der endte med en EH Aalborg-sejr på 27-32.

Med nederlaget er FHK nu på sjettepladsen i kvindernes 1. division.