Forside FHK Så er det officielt: Tønder-profil skifter til ligaklub

Så er det officielt: Tønder-profil skifter til ligaklub

DEL
Foto: TM Tønder

Rygterne har svirret igennem længere tid, men nu er det officielt. Fredericia Håndboldklubs rivaler i 1. division, TM Tønder, mister deres playmakerprofil Lasse Hamann-Boeriths til ligakluben SønderjyskE, der trænes af den tidligere FHK-spiller Kasper Christensen.

I december offentliggjorde Lasse Hamann-Boeriths, at han forlader TM Tønder efter sæsonen.

Nu meddeler SønderjyskE på deres hjemmeside, at de har indgået en tre-årig aftale med Hamann-Boeriths.

– Lasse er en spiller, som jeg har fulgt igennem flere sæsoner. Han er virkelig modnet som spiller, og han fik i sin tid i Skjern Håndbold bygget godt på sin fysik. Lasse er super seriøs og vil gå igennem ild og vand for håndbolden, og derfor passer han godt ind i vores miljø. Jeg glæder mig til at være med til at flytte Lasse yderligere og se ham bygge på de skridt, som han har taget det seneste års tid i TM Tønder, siger SønderjyskE-træner Kasper Christensen.

Den unge playmaker ser frem til de nye udfordringer, der venter i SønderjyskE og i ligaen.

– For mig er SønderjyskE det helt rigtige valg i min udvikling. Jeg ser frem til at blive en del af en rigtig god klub med en virkelig god hjemmebane, hvor der altid er god opbakning i Broager Sparekasse Skansen. Jeg ser frem til at blive en del af et rigtig godt hold og et godt træningsmiljø med et dygtigt trænerteam. Jeg glæder mig meget til at flytte til Sønderborg og blive en del af SønderjyskE, siger Lasse Hamann-Boeriths.

http://www.vw-fredericia.dk/?gclid=Cj0KCQiA37HhBRC8ARIsAPWoO0xwqrnDkldfoKMFxtisjKIA2KLUt3OBj2oScJX61fUt6tucz9XFTKoaAm_AEALw_wcB
Annonce
DEL