Lions i Fredericia er kommet godt igang i det nye år. Julespillet i 2019 blev igen udsolgt med ialt 17000 lodder og er ca. overskud på kr. 130.000.

Det er disse penge bl.a. der skal uddeles til gode formål gennem året, og hvor man forleden uddelte Lionsprisen i Fredericia til Headspace på kr. 25.000.

På de seneste klubmøder har der også været ansøgninger til behandling. Othello dagcenter har fået 60 nye sangbøger dem donerede vi med halvdelen kr. 5.000, til sangbøgerne: Sange for livet.

Vi har støttet Hybyhus i forbindelse med deres kommende sommer udflugt i maj til Grenå, hvor de skal bo i “Dronningens ferie by”, hvor der er handikapvenlige boliger, kr. 4000,- skal gå til lidt hygge og oplevelser i forbindelse med opholdet.

Derudover støtter vi Kræftens Bekæmpelse og Stafet for Livet som i år afholdes for 14. gang i Fredericia. Det er et helt døgn som bruges på Bakkeskolens Sportsplads i begyndelsen af juni og hvor man i forbindelse med aktiviteter samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse, og et formål vi har støtter gennem flere år.Denne gang med kr. 5000.

Vi har også i år valgt at støtte Fredericia Provsties Familieferie, som skal afholdes for 4. gang på Houens Odde til august. Det er familieferie for trængte familier, der plejer at deltage ca. 12 familier med ca. 40 deltagere. Det er et arrangement, som vi støtter med kr. 6.000,- og som er et samarbejde mellem Lyng, Taulov, Hannerup og Erritsø sogn og hvor præster, ansatte, menighedsråd og frivillige, laver en uforglemmelige oplevelser i de 4 dage sommerlejren varer. 

Endelig har vi valgt at sponsorer en speedway cykel 85 cc til drenge og piger over 10 år. Donationen på kr. 6.000 går til Fredericia Speedway Klub. Klubben bruger cyklen til  en trænings cykel som evt. nye medlemmer kan øve sig på, for at se om speedway sporten er noget for dem. På samme måde har klubben 2, 50 cc maskiner som bruges til nygebyndere i aldersgruppen 3-10 år.

Så skulle der være nogle hvis børn har lyst til at snuse til speedway sporten er man velkommen på banerne i Vejlby på Damsmindevej, man er altid velkommen til træning eller når der er stævne/løb.Klubben er drevet for en meget stor del af frivillige, både til at reparere og vedligeholde maskinerne, men også til at holde banerne, desuden har man fornylig bygget nyt dommertårn. Og desuden afholder man også nogle stævner i løbet af året. 

Det er altid en glæde, at vi i Lions kan uddele den slags donationer til at hjælpe hvor der er behov. Det er det dine julespilspenge også bliver brugt til i løbet af året, siger præsident Peter Østergaard Christensen fra Lions i Fredericia

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer