FC Fredericia har vundet de sidste to kampe med samlet 9-0, nuvel var den ene i pokalturningen mod det lavere rangerede hold Ringe, men alligevel. Det vidner om, at der er gang i målmaskinebenene hos den lokale fodboldklub.

I dag skal det nye græstæppe indvies på Monjasa Park og gæsterne fra Hvidovre IF kommer som et stærkt hold. Du har ikke tabt i Nordic Betligaen, men FC Fredericia ligger højere med tre point efter sejren over Roskilde FC. Hvidovre startede ud med at spille 1-1 mod Lyngby og 2-2 mod Fremad Amager. Så det er ikke et hold, der giver sig uden en fight.

De sidste fem gange FC Fredericia og Hvidovre IF er tørnet sammen, er det med tre Fredericia-sejre, et nederlag og en uafgjort. Men vi skal nogle år tilbage, da Hvidovre er oprykker. Sidste møde var i 2014, hvor Hvidvore IF vandt 2-1 over FC Fredericia.

FC Fredericia er favoritter til kampen, men det er ikke altid nok, så det er klart vigtigt for Jonas Dals tropper, at de er klar fra start og ikke bruger for lang tid på at komme ind i kampen. FC Fredericia leverede sidste år flot spil og særligt genpresspillet var en fornøjelse at følge, måske er det også noget af det, som vi kan se i dag. FC Fredericia har i al fald spillet hurtigt og direkte i træningerne, som Fredericia AVISEN har set.

Dagens kamp spilles kl.13.45 på Monjasa Park.