Kulturnatten er i gang, og i en tid, hvor festerne i Fredericia varer til de lyse nætter er General de Meza vendt tilbage til Fæstningen klædt i ny uniform i nye fortrinlige gemakker på adressen Gothersgade 20D. Jesper Juul Madsen er tilbage som tøjmand i Fredericia, og smilet var stort denne morgen, da han bød velkommen.

Jesper Juul Madsen glæder sig til dagen. De Meza er åbnet i Gothersgade 20D. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

I sidste uge besøgte vi Jesper Juul Madsen og De Meza, der havde han travlt. Sveden løb ned ad ham, og det var svært at finde tid til at tale sammen, da hans telefon samtidig var rødglødende.

I dag var de allersidste forberedelser i gang. Gulvene blev poleret en sidste gang af Frank Jensen fra Jysk Service, vin- og spiritusen blev sat på hylderne, og de sidste pyntegenstande blev pakket ud.

De Meza er åbnet i Gothersgade 20D. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Der er sket meget i den forgangne uge, og massevis af mærkevarer er nu linet op på bøjler, borde, hylder og stativer. Hertil en stor flot disk, hvor man møder en smilende Mille – Jespers hustru. Vi når kort at fange Jesper og høre ham om åbningen i dag.

De Meza er åbnet i Gothersgade 20D. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

“Det er stort. Vi klarede det og vi nåede det. Nu glæder vi os til at byde vores kunder velkomne i de nye rammer. Jeg synes, at resultatet er blevet fremragende. Det er virkelig godt. Jeg vil derfor også gerne takke alle de mennesker, som har hjulpet med at gøre dette muligt,” siger Jesper og slutter:

De Meza er åbnet i Gothersgade 20D. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

“Dagen i dag er historisk. Vi åbner De Meza med et setup, der matcher vores drømme, ønsker og stil. Moden og de større brands er i fokus, men vi har naturligvis varer til en hver smag. Jeg håber, at mange vil kigge forbi i dag og de kommende dage, og senere holder vi også en lille reception, og endelig så er det Open By Night i anledningen af kulturnatten, så der bliver tryk på.”

Vi forlader tøjbutikken – og lader de travle tøjfolk arbejde videre.

https://www.facebook.com/menyfredericia/