Selvom vejret ikke var med årets juletræstændingsarrangement i Taulov, så var julestemningen, tilslutningen og oplevelsen i top, da Torben Alenbæk & co fra Vin & Vin Taulov – Café & Enoteca La Terrazza inviterede til juleevent, godt 600 kiggede forbi. 

Med 230 børn tilmeldt på forhånd, og dermed 230 godteposer i ordre, var der lagt op til maksimal hygge. Og sådan blev det på Luciahavens parkeringsplads, der var omdannet til et større eventområde med telt, borde, stole og barer.

“Der var en god stemning fra start til slut. Vi startede kl.13.00. De andre år har vi sørget for, at forældrene kunne købe gløgg, æbleskiver og andet godt, men i år er vi gået en anden vej med et forstadie til “Taulov Julemarked”, fortæller Torben Alenbæk og fortsætter:

“Det betød blandt andet, at børn og voksne kunne lave juledekorationer. 8.B fra Fjordbakkeskolen solgte lidt, så de kunne tjene penge til deres lejrskole i 2019, og Hos Camilla – Blomster guidede børnene. Der var gran, pynt, træstammer og andet godt. Til ganen sørgede Trolden Bryghus for lækre smagsprøver – f.eks. julesnaps, julegin og rom. Det var virkelig godt”.

Undervejs i arrangementet fra 13-17.00 kunne man nyde stemningen og guitarspillet fra den lokale “Taulov husmusiker”: Michael Erbs. Han sørgede for julestemningen var nærværende i de fire timer. Til at supplere den gode stemning sang Taulov Pigekor tre skønne julesamler og Taulovs nye sognepræst Finn Rønnow læste en julehistorie op.

Klokken 17.00 kulminerede juletræsarrangementet, da Julemanden tændte det 5,5 meter høje juletræ foran butikken. Efterfølgende blev de 230 godterposer uddelt, hvor Fakta i Taulov havde sørget for frugten, imens forældrene nød godt af mange muligheder i baren og boderne.

Hvordan er det at stå bag sådan et arrangement?

“Det er virkelig sjovt. Vi er jo ikke fra området oprindeligt, vi er nye, som man siger, men alligevel har vi læst op på historikken, og heraf har vi lært, at der engang har været juletræstænding i Gl. Taulov. Det var gået i stå, men vi tog teten op og det er sidenhen blevet et tilløbsstykke og et samlingspunkt for byens borgere. Det startede for sjov med et to-meter-højt juletræ, men i år kunne vi altså byde på et 5,5 meter højt træ”, fortæller Torben og griner.

Hvad siger folk til jer?

“Jamen, de er glade for arrangementet – og vi er glade for, at så mange støtter op. Vi laver mange ting i løbet af året, men vi er ikke kun vin, det er også vigtigt at lave noget for byens børn. Vi har fået mange skulderklap. Vi føler os meget velkomne og efterhånden også meget integreret i byen – ja, vi er da en inkarneret del af området”, slutter Torben Alenbæk.

Det er foran Vin & Vin Taulov – Café & Enoteca La Terrazza, at du kan nyde synet af Taulovs 5,5 meter høje juletræ.

skal køre indtil 6.december
Annonce