Fredag klokken 16:00 ringede klokken ude foran Super Brugsen på Erritsø Butikstorv, hvorefter lyskæderne på Butikstorvet blev tændt og det summede af julestemning omkring torvet, hvor der var mange fremmødte børnefamilier.

Fredericia AVISENS udsendte fik pludseligt travlt. I et svagt øjeblik blev det glemt, at der var kaostilstande på Strandvejen, når man kom inde fra byen. I alt hast nåede jeg opad bakken på Strandvejen og fik drejet til højre ind på Erritsø Bygade, hvor jeg parkerede ved Netto.

Jeg kan se, at der er en stor strøm af mennesker, der har retning mod Super Brugsen, og jeg satte derfor også kursen i den retning, og kan se, at jeg ikke kom for sent.

Julemanden og hans nisserpiger inden lyset blev tændt. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Så er det ved at være nu,” blev der hvisket lige, da klokken havde passeret 16:00. Herefter blev der ringet med klokken ude foran Super Brugsen, hvor der var proppet med børnefamilier, som nærmest stod i en ring rundt om julemanden og hans nissehjælpere.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Med til at tænde julebelysningen var Borgmester Jacob Bjerregaards kone, Lotte Cederskjold, der havde datteren Clara på armen.

Der var børn i alle aldre på Erritsø Butikstorv. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Efter en kort tale blev lyset tændt, og de fremmødte kvitterede med klapsalver. Efterfølgende var der ellers tid til hygge. Julemandens hjælpere delte blandt andet clementiner ud, og skabte julestemning på hele området omkring Butikstorvet.

Sådan ser det ud fra parkeringspladsen, når man kigger mod Byens Brød og Erritsø Dyreklinik. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Julemanden gik blandt andet ind i Super Brugsen, mens han efterfølgendeogså tog han også turen ned mod Erritsø Dyreklinik, som har til huse opad Byens Brød.

Også de helt små børn var til stede. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Ved den hyggelig seance på Butikstorvet blev der serveret æblesiver og gløgg til de voksne, mens der var gratis julekalendere til de første 100 børn, og der var ligeledes mulighed for at vinde to billetter til den anmelderroste musical Tarzan. Der var også en julerebus til børnene, hvor det var muligt at vinde en lækker julekurv, som Julemanden gik rundt med.

Nissepigerne kom rundt med clementiner til børnene. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Julestemningen lever nu i bedste velgående i Erritsø, som kan se frem til at komme i rigtig julestemning nu, hvor det hele lyser flot op i området omkring Erritsø Butikstorv.

skal køre indtil 6.december
Annonce