Der var god stemning trods omstændighederne i det nedlukkede Danmark, da Louis Nielsen kl.10.00 bød velkommen i sine nye omgivelser i Danmarksgade. En ny stor, flot og lys optikerforretning står nu helt skarpt.

Klokken er lidt i 10. Der er ikke mange mennesker i gaderne i Fredericia, hvilket naturligvis skyldes den alvorlige situation, som landet er kastet ud med coronavirussen. Hos Louis Nielsen har man også sørget for sprit og god plads mellem kunderne i dag og fremadrettet.

Partner og Chefoptiker Michael Biegala fra Louis Nielsen var i gang med de sidste detaljer, da Fredericia AVISN kiggede forbi, men han fandt naturligvis nogle minutter til at tale med os.

“Vi har fået markant mere plads, en større facade, mere plads til kunder og personale. Jeg håber, at det vil gøre vores ventetider bedre, og gøre det lettere at komme til. Vi har fået en helt ny kollektion ind, der kommer også en ny sommerkollektion med solbriller – for os er det en helt ny verden. Alle skal glæde sig til at se nogle fede produkter indenfor briller og kontaktlinser til de bedste priser,” sagde Michael Biegala.

Optiker Thomas Hjorth Nielsen tog os med en tur rundt i den nye butik, og gav os et indblik i nogle af de nye trends. Se indslaget nedenfor og se den nye store butik.

Torsdag aften talte Fredericia AVISEN med Partner og Chefoptiker Michael Biegala for at høre, hvordan dagen var gået.

“Det har været en yderst spændende morgen at møde ind på efter nyhederne i går, vi vidste ikke hvad vi ville opleve. Vi havde en meget velbesøgt dag, alle kunder var gode til at spritte hænder samt personalet gjorde alt for at minimere smittefaren. Hele teamet og kunderne roser vores nye design og størrelsen af butikken, og vi kan godt mærke, at der er meget mere plads til kunder og personale,” sagde Michael Biegala og sluttede:

“Vi placerede kunderne så langt som muligt fra hinanden, hvilket ikke være muligt i den gamle lokale, hvilket er heldigt i forhold til Corona, og når vi har haft den bedste dag nogensinde så var det rart.”

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer