Socialdemokratiet har fremsat et budgetforslag, der går ud på, at udvide medarbejderstaben i Vej & Park.

Planen er, at det skal være med til at hæve niveauet for drift af Fredericia Kommunes grønne områder.

»Hvis volden ikke skal springe i skov igen, så kræver det mere vedligeholdelse og pleje. Det kræver flere hænder at gøre en forskel. Østerstrand trænger også til større opmærksomhed, ligesom kommunens andre grønne områder og blomsterbeplantning,« siger Susanne Bjerregaard Mørck (A) og Christian Bro (A) samstemende og fortsætter:

»For at fremme den grønne dagsorden og adgangen til friluftoplevelser vil vi arbejde for at Fredericia Kommune indgår en samarbejdsaftale med Plant Et Træ.«

Gennem årene har Plant Et Træt været en værdifuld partnere. Skovrejsningsprojekter – fremadrettet vil en aftale kunne bidrage til både fortsat skovrejsning, plantning af bytræer ved kommunens forskellige institutioner og ikke mindst udskiftning af syge træer på voldkronen.

Socialdemokratiet vil ligeledes arbejde for et formaliseret samarbejde mellem  f.eks. Madsby Parken, Kringsminde, Naturpark Lillebælt , Vej og Park og Fredericia Kommunes Natur og Miljø afd. Samarbejdet skal  intensivere fokus på biodiversitet ved ekstensiv  afgræsning af indhegnede naturområder.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer