De fire socialdemokratiske folketingskandidater Kirsten Brosbøl, Mette Frederiksen, Christian Rabjerg Madsen og Julie Skovsby uddeler ikke kun røde roser og valgmateriale om deres kandidatur, når de møder borgere på busstationer, banegårde og i bymidten. De uddeler nemlig det meget omtalte Postevand på miljøvenlig karton.

”Det danske vandhanevand er noget af verdens bedste og reneste i verden.  Det skal vi udbytte. Emballagen på konceptet Postevand er miljøvenlig FSC karton og kartonen er fragtet over så korte afstande, som overhovedet muligt” siger den socialdemokratiske folketingskandidat Christian Rabjerg Madsen.

Et af formålene med at uddele Postevand er at få danskerne til at tænke over deres holdning til miljøet og oplyse dem om, hvor unikt det danske grundvand er. Derudover opfordres der på kartonen til, at man altid drikker vandet direkte fra hanen, frem for plastikflaskevandet, som er markant mere belastende for miljøet end almindelig vand tappet fra hanen.

”Det er en god måde at levere et politisk budskab på. I stedet for at uddele noget materiale, hvor man opfordrer folk til at drikke almindelig postevand, så viser man på den her måde, hvordan man kan gøre noget helt konkret for miljøet” siger Christian Rabjerg Madsen og fortsætter: ”Det er et meget klart budskab, som er nemt at forholde sig til, og jeg kan mærke, at de mennesker jeg taler med, er enige i, at vi skal værne om vores grundvand”.