Hen over tiden har bl.a. Audi, Jaguar, Fisker Karma, McLaren SLR, Tesla og Aston Martin været Spar Nords ”Bil på pladsen” trækplastre, – i år er det bl.a. Indians seje motorcykler, Audis RS4 model med 450 hk og et udvalg af historiske biler fra Classic Car Gallery, der kan ses, når Spar Nord Fredericia lørdag den 6. maj igen byder både indenfor og udenfor til en hyggelig ”Bil dag” på Ryes Plads.

Det er 10.  gang, at banken, der etablerede sig i Fredericia i 2005, afholder dette hyggearrangement.

– Ja, det er ren hygge. Dagen, hvor vi kan snakke inde i og udenfor Spar Nords lokaler på uformel vis, lyder det fra direktør og dermed også arrangør, Christian Jungmark, fra Spar Nord Lillebælt.

Det er foran bankens afdeling i Fredericia på Ryes Plads, at eventen sættes i gear i tidsrummet fra klokken 10.00 – 14.00, hvor VW Fredericia og Audi Fredericia viser et udpluk af deres store modelprogram. Classic Car Gallery viser specielle klassikere og danmarks største MC forhandler Jensens Motorcykler et udpluk af de over 650 MC , som de har på lager.

Drømme kan blive til virkelighed
Uanset om man bare kommer for at ose, eller om man kommer fordi der ligger en reel interesse bag er man velkommen. Oplev USA´s ældste og  sejeste motorcykelmærke Indian, eller en af de mange Audi- og Volkswagen modeller eller fx en Lotus Eclat fra 1987, hvor HKH Prins Joachim er seneste ejer eller en BMW Isetta med matchende trailer  der også kan ses.

– En specialbil, en der kan lidt mere end gennemsnittet, eller bare skiller sig ud, har gennem alle årene været på programmet. Jaguar, Aston Martin, Audi og Fisker er blandt bilerne vi har præsenteret, husker bankdirektøren og nævner, at også Fredericia Autopleje med demo og tilbud på bilvask og polering samt René fra  Privatsikring med attraktive forsikringer vil være tilstede. I dagens anledning har Spar  Nord naturligvis også gode tilbud på bilfinansiering med på pladsen.

– En velplejet bil er jo også en velpudset bil, smiler Christian Jungmark og Billunds Boghandel er også klar med ”bil og MC-tema” i bøgernes verden, hvor der findes masser af spændende viden og gode historier gennem tiden. Måske en guide til dit nye classic car renoveringsprojekt.

– Mens der måske er kø til prøvekørsler, mens man står og hyggesnakker , ”sparker dæk” og ”ser på bilpleje”, så kan man som så mange gange før, lade sig friste af bankens nabo på Ryes Plads,  Den Engelske Pub, også er klar med kolde øl og måske en frokost i solen.

– Går det som det plejer, bliver der skrevet hygge og smalltalk med store bogstaver hen over eventen. Der opbygges måske også nye relationer og der bliver altid netværket. Og bliver en handel og en snak i banken nogen dage senere en realitet, så gør det jo heller ikke noget, lyder det med et smil på læben…