Dennis Høegh var langtfra tilfreds med den indsats FC Fredericia leverede, da de tidligere lørdag tabte 1-3 til Viborg.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Kampen på Monjasa Park blev spillet uden tilskuere, og for den rutinerede FC Fredericia-spiller, var det en ny oplevelse.

“Jeg har kke prøvet noget lignende. Det var en speciel oplevelse fa start til slut, men om det havde betydning i forhold til kampen ved jeg ikke,” siger Dennis Høegh til Fredericia AVISEN.

FC Fredericia tabte kampen 1-3, og i alle spillets facetter var de overmatchet. Det var derfor ikke en af de sjoveste kampe at spille.

“Det var forfærdeligt. Det er en af de kampe , hvor vi har været længst fra at kunne vinde. Vi blev udklasseret af et godt Viborg-hold, der var foran på alt. Det var fuldt fortjent, at vi tabte,” forklarer Høegh.

FC Fredericia har indledt foråret med to klare nederlag, men hvad der er forskel på nu og efteråret ved Dennis Høegh ikke.

“Hvis jeg vidste det, så havde vi rettet på det. Jeg kan ikke sætte fingre på hvad det skulle være, det skal vi have snakket ud om,” siger Dennis Høegh og fortsætter:

“Det er frustrerende. Vi træner hver dag for at vinde, så at vi leverer sådan en gang braller, det er mega frusterende. Essensen med at vi er her, at vi skal præstere.”

https://www.vinmedmere.dk/

Med de nederlaget til Amager og Viborg er oprykningssnakken forduftet i FC Fredericia.

“Vi kan ikke tillade os efter de her to kampe at tænke på oprykning. Vi skal tilbage til det der fungerede i efteråret,” siger Høegh og slutter med at komme ind på, hvordan holdet skal rejse sig:

“Vi skal have kampen på afstand først og komme os over det chok , og så skal vi angribe Vendsyssel-kampen som enhver anden kamp.”

Kampen mellem Vendsyssel og FC Fredericia spilles lørdag i næste uge.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer