Fredericia Håndboldklub tabte her til aften træningskampen ude mod SønderjyskE Herrehåndbold. Det blev en kamp, der var præget af forskellen mellem liga og 1.division.

Første halvleg var en noget rodet affære, hvor Fredericia HK fulgte godt med de første 15 minutter. Derfra tog SønderjyskE teten i både forsvar og angreb. SønderjyskE gik til pause foran med 17-10.

Der var dog lyspunkter i anden halvleg, hvor Rune Andersen spillede flot og viste gode aktioner i angrebsspilet. Men samtidig var SønderjyskEs Mathias Thynell næsten ustoppelig. Han tryllede efter behag, og bragte sig selv og sine holdkammerater i scoringsposition gang på gang.

Målmand Christian Wetche fik godt fat i kampens sidste minutter, og FHK havde SønderjyskE på minus syv, 29-22 med 5 minutter.

Kampen sluttede 32-23

Det var dog en positiv Fredericia-træner, som vi fangede efter kampen:

”Vi møder SønderjyskE, som er et ligahold, der har 10-15 kilo mere end os, og ganske enkelt mere rutine. Det bliver udslaget i aften, men vi er i proces, hvor vi bygger op og på. Vores forsvar skal fungere, og så arbejder vi med nogle simple ting rent angrebsmæssigt,” sagde Fredericia-træneren og fortsatte:

”Der er en periode i dag, hvor vi kaster os ud i en 4-2 i forsvaret. Det lykkes ikke for os, men så vi får os faktisk rykket på mange parametre i dag, og så er det glædeligt, at se en Rune Andersen i storform. Han leverer virkelig fint for tiden.”