Om halvandet år er der Kommunalvalg, men det er ikke noget, der skal fylde i disse Coronatider, mener Fredericia AVISENs politiske redaktør, Matthias Runge Madsen.

Matthias gør status på den første tid med Corona og kommer ind på betydningen af Corona i forhold til starten på en valgkampagne:

“Krisetiden har i de første uger været præget af, at man står sammen og går en fælles vej. Her dur det ikke ned usikkerhed om man kan støtte op om en nedlukning, da behovet var der. Når man ser, at blå blok trækker sig fra forhandlinger, er fordi man er uenig om hvad vej man skal gå. De blå står på virksomhedernes side, mens Mette Frederiksen stoler på Søren Brostrøm og Kaare Mølbak som de sundhedsfaglige personer.”

“Fredericia er kendt for at være enige om tingene, og det virker også til at være tilfældet her. Når man taler med poltierne bakker de op om linjen, der er lagt, og de har hævet anlægsrammen og køber påskefrokoster til plejehjemsbeboerne på byens restauranter, og så ansætter de rengøringspersonale og pædagogiskpersonale.

“Man skal glemme alt om valgkamp. Man skal håbe, at det her går over inden for kort tid. De forskellige partier arbejder i opstillingslister og kampagnestrategier, men alt er lagt til side, da det handler om Corona lige nu,” slutter Runge.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer