Fredericia Håndboldklub har skrevet en ny toårig kontrakt med den talentfulde bagspiller, Rune Andersen.

”Rune Andersen har spillet i FHK i snart to år. Han har vist imponerende spillemæssige kvaliteter, og samtidig taget et stort ansvar på banen i pressede situationer med flotte mål til følge. Der er ingen tvivl om, at Rune Andersen de kommende to år vil bidrage til at styrke FHK i 2020-planen og udvikle sig selv endnu mere,” udtaler bestyrelsesmedlem Thomas Larsen.

”Jeg er virkelig glad for den nye kontrakt. Jeg nyder at spille i FHK og er glad for, at vi kunne blive enige om at fortsætte samarbejdet. Både på og udenfor banen har jeg det godt i Fredericia,” siger Rune Andersen og fortsætter:

”Jeg føler selv, at pilen er gået den rigtige vej. Jeg har udviklet mig som håndboldspiller.  Næste sæson bliver spændende, da vi forhåbentlig kan indfri forventningen om oprykning. Jeg håber, at jeg sammen med klubben kan bygge det ekstra lag på, som det kræver, hvis vi skal rykke op. FHK er en fantastisk klub, med utrolig dedikerede fans, og jeg glæder mig til næste sæson. Lige  nu har vi stadig et par kampe tilbage i denne sæson, som vi skylder os selv og alle andre, at vi giver alt, hvad vi har i os for at vinde, og det viste vi også i sejren over Randers HH søndag aften.”

Farvel til Andreas Madsen og Jakob Kühne

Fredericia Håndboldklub kan samtidig meddele, at klubben siger farvel til Andreas Madsen og Jacob Kühne.

”Andreas Madsen og Jacob Kühne stopper i klubben til sommer. Det er naturligvis altid vemodigt at sige farvel til gode kræfter. Vi takker begge spillere for at have kæmpet flot i den røde trøje og ønsker dem held og lykke,” siger Thomas Larsen.