Da Fredericia HK i går vandt over topholdet fra Randers HH, var der særligt én mand der syntes ustoppelig. Alt hvad Rune Andersen rørte ved, blev til guld i gårsdagens kamp.

Det var en storsmilende Rune Andersen vi fangede ude foran omklædningsrummet i thansen ARENA. Primært fordi FHK lige havde slået de svære modstandere fra Randers, men nok også fordi han selv spillede et brag af en kamp.

Med sine syv scoringer blev han delt topscorer med Kasper Young. Men udover syv scoringer stod Rune også for en række assists, og ikke mindst ‘steals’ i forsvaret.

“Jamen Rune spiller en fantastisk kamp i dag. Syv scoringer er én ting, men at han også fanger det ene indspil efter det andet viser klasse. Han spillede fantastisk” sagde Jesper Houmark om den unge bagspiller.

Den unge FHK-spiller var også glad for, at have spillet en god kamp:

“Det er selvfølgelig fedt at spille så godt. Det hele klikkede for mig i dag, det var en fantastisk følelse” udtaler Rune Andersen til Fredericia AVISEN.

God start på 2018 for Rune Andersen

Rune Andersen har været lidt udskældt for i efteråret at skyde for lidt, men i 2018 har hans kurve været stødt stigende. Det har den unge spiller også selv lagt mærke til:

“Jeg synes jeg har spillet godt i 2018. Jeg har fået tingene til at fungere, og lægger nye lag på hele tiden. Det er skønt at have en god stime. Det giver noget selvtillid” slutter Rune Andersen af, inden han skulle ind og fejre den flotte sejr med sine holdkammerater.

Rune Andersen er også populær hos fanklubben HK Ultras, der gennem hele sæsonen har givet bagspilleren mange positive tilråb, og forsøgt at få ham til at tage nogle flere skud – for det går jo godt når han skyder.

Andersen blev også symbolet på FHK-sejren, da han scorede kampens sidste mål til stillingen 26-24 til Fredericia.