Rune Andersen var ikke tilfreds med, at FHK lukkede Køge ind i kampen, som fredericianerne dog endte med at vinde 19-21.

FHK var oppe at føre 9-18, men så gik der gummiarme i den, og der blev dramatik for alle pengene hen mod slutningen af kampen.

“Vi blev måske lullet lidt i søvn. I første halvleg spillede vi ikke skide godt, og i anden halvleg prøvede vi at spille 7 mod 6 for første gang i sæsonen, og det lykkes vi godt med. Så har vi lidt uheldige situationer, hvor vi overtræder og så kommer de ind i kampen og det er for dårligt,” siger Rune Andersen.

Køge er nyoprykker, og ingen havde forventet noget af dem mod FHK. Det lignede også, at de ville tabe kampen sikkert, da FHK var på sejrskurs, men så lugtede Køge blod til sidst.

“Det er klart, at de har alt at vinde og vi skal lukke kampen, når vi fører så stort. De må aldrig få chancen igen,” fortæller Rune Andersen og kommer ind på stemningen i omklædningsrummet efter sådan en sejr:

“Vi er selvfølgelig glade for de to point, men også i pausen hang vi med hovedet, fordi vi ved kan gøre det bedre, men vi fik to point og det kan vi tage med,” lyder det fra Rune Andersen, der blev delt FHK-topscorer med fire mål.

Se hele indslaget med Rune her: