Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Mellem torsdag klokken 9:30 – 14:30 har der været indbrud i en lejlighed på Nymarksvej. Det er uvist hvordan man er kommet ind, og det er ikke opgjort, hvad der er stjålet.

Torsdag klokken 17:02 var en butiksdetektiv på mærkerne, da han opdagede to personer var i færd med at stjæle en barberskraber til en værdi af 60 kroner i Fakta i Midtpunktet. De to personer, der er to mænd fra Rumænien på 26 og 35 år, kom med på Vejle Politigård, hvor de blev afhørt via tolk og sigtet for tyveriet.

Der har været to færdelsuheld i løbet af torsdag. Det første skete på den østjyske motorvej klokken 06:36 ved Lillebæltsbroen. Part 1, der er en kvinde på 27 år, kom kørende i østlig retning, hvor hun ville skifte fra anden til tredje vognbane. Hun mistede kontrollen, og røg ind i nødsporet og ramte en part 2, som er en 48-årig mand. I forbindelse med uheldet skete der ikke personskade.

Det andet uheld skete ligeledes på den østjyske motorvej. Det skete klokken 09:20, hvor en 49-årig kvinde mistede herredømmet og ramte autoværnet kraftigt, men hun kom dog ikke noget til.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du med? Så klik her, og få foredrag, MAGNUM-is og bobler med i købet.