Lørdag den 25. marts drager Erritsø GIF over Storebælt, hvor rejsen mod pokaltrofæet fortsætter. Det sker i kvartfinalen mod Hundested Rugby Klub, der er forsvarende pokalmestre.
Hundested RK får fordel af hjemmebane i opgøret, som dog forventes at blive tæt. I efteråret løste Erritsø nemlig, på fornem vis, billet til denne knald-eller-fald pokalkamp blandt turneringens sidste otte hold. Det skete via en hårdt tilkæmpet 25 – 21 sejr ude over Aalborg RK Lynet, som flere gange tidligere har vundet både mesterskab og pokal.

Spillende rugbytræner i Erritsø, Jan ”Bubsi” Nielsen, har brugt vinterpausen til at indlemme flere nye spillere i truppen og på at højne spillernes tekniske og taktiske niveau. Han forventer en god og tæt kamp.

I sidste lørdags træningskamp hjemme mod københavnske CSR/Nanok viste det nemlig sig, at vintertræningen i Erritsø har båret frugt. Det blev nemlig en spændende kamp, som begge hold skiftedes til at dominere. Gæsterne vandt træningskampen med tre scoringer mod en. Men hjemmeholdet fik på andre måder optimalt udbytte af opgøret. For eksempel fik en række af Erritsøs normale reserver værdifuld spilletid. Det lover godt før kvartfinalen på Sjælland på lørdag. Træneren uddyber:

”Ser man udelukkende på Hundesteds resultater og placering sidste år, og deres udenlandske spillere, er ingen tvivl om, at de er favoritter. De er både forsvarende pokalmestre og vandt DM-bronze i november. Men vi kan, med den rette indstilling på dagen, slå hold, der på papiret er bedre end os. Vi tager derfor ikke til Hundested for at lægge os ned. Vi går derimod ind til kampen og giver alt, hvad vi har.”

Til kampen i Hundested har Erritsøs træner en bred trup til rådighed, og hele fem stamspillere tilbage, som alle stod over i træningskampen mod CSR/Nanok. Det er de tidligere A-landsholdspillere Kenneth Holm, Michael Klæsøe og Michael Axø, nuværende A-landsholdsspiller og Erritsø-holdkaptajn Jeppe M. Holm, samt Casper Bruus Aerts.

Kvartfinalen spilles på Hundested RKs hjemmebane Ll Karlsmindevej 76 i Hundested, og har opspark kl. 14.00.

Erritsø GIF stiller op til pokalkvartfinalen iført de nye spillerdragter, som er anskaffet via de to hovedsponsorer –  REMA 1000 i Vestcentret og FRØS Sparekasse.