Corona har sat en stopper for en række ting – herunder foredrag. Nu begynder Danmark at åbne, og igen kan foredrag finde sted under særlige betingelser. Hos den lokale foredragsforening, Rubicon, der særligt interesserer sig for International politik og militære konflikter, er man atter klar til at genoptage programmet, dog med ændringer.

“Som konsekvens af Covid-19 situationen, følger hermed information vedr. Rubicons resterende arrangementer i foråret. Som vi ved, er alle forsamlinger, såsom koncerter og foredrag udsat til efter August”, fortæller formand for Rubicon, Michael Rix.

“Derfor er forårets resterende planlagte foredrag og ekskursionen til Skamlingsbanken og Knivsbjerg desværre aflyst! Set med Rubicon brillerne på er det selvfølgelig ikke det vi har ønsket, omvendt er det en realitet som vi i alles bedste interesse respekterer og følger. Samtidig kan jeg oplyse at alle de store genforeningsarrangementer er udskudt til foråret 21. Vi kan derfor med en vis aktualitet afholde vore udskudte arrangementer dér”, forklarer han.

Du kan følge med i Rubicons arrangementer her.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer