SuperBrugsen i Erritsø er desværre blevet ramt af skadedyr. Der er tale om en rotte, der blev opdaget af en kunde mandag aften, hvorefter SuperBrugsen straks lukkede butikken ned og tilkaldte Anticimex.

– Herefter er alle forholdsregler taget; melspor, hunde, fæller og spærring. Det betyder, at vi ganske hurtigt har lokaliseret og lukket dyret inde. Vi forventer en snarlig afslutning på uheldet. Vi har samtidig tilkaldt kloakmester for at sikre, at alt er 100 procent i orden, inden vi åbner igen.

– Vi er naturligvis kede af de konsekvenser, det har haft vores kunder og samarbejdspartnere, men samtidig ved vi, at det kan ske for alle, særligt om vinteren.

– Vi sætter en dyd i, at vi har de mest friske produkter, mest rene butik og ikke mindst leverer den bedste service til vores kunder. Vi har allerede haft en del kunder i røret, der tilkendegiver deres støtte. Det vil vi gerne takke for. Det betyder utrolig meget for os.

– Vi forventer at kunne åbne igen hen mod weekenden, når alt er godkendt af myndighederne, skriver SuperBrugsen på Facebook.