Fredericia AVISEN ser på årets Roskilde Festivals program, skal du afsted så læs artiklen og måske kan du blive inspireret til en koncert du ikke regnede med. Vi ser på torsdagen og kulturredaktøren anbefaler dig lidt gammelt og nyt.

Jeg er desværre ikke selv på Roskilde Festival men derfor kan jeg godt komme med nogle forslag. Hvis jeg var på på dyreskuepladsen ville jeg helt sikkert checke Neneh Cherry ud.

Neneh Cherry

Det var kærlighed ved første øjeblik da jeg hørte den svenske urbane artist Neneh Cherry, hun ser brandgodt ud og væltede mig med hendes første store hit Buffalo Stance.

Der er sket meget med Neneh Cherry siden starten og for 4 år siden udgav hun albummet Blank Project. Hun larmer stadig og synger smukt og hendes attitude er intakt.

På Avalon scenen toner den svenske skønhed frem klokken 19.00

Som kulturredaktør langer jeg tit ud efter kopibands, her er en jeg kun kan elske. Den vilde, tossede, originale, modige og vandvittige dygtige MØ kæmpede sig op gennem undergrunden og har nu taget verden med storm. De store stjerner står næsten i kø for at samarbejde med hende, og hvem er hun, ja hun er såmænd bare Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen fra Store Ubberud.

Jeg er 100 procent sikker på at MØ bogstaveligt talt vælter Roskilde Festivalen med tonsvis af energi. Det foregår selvfølgelig på festivalens største scene og tag med til festen, det er ikke meget vi ser til MØ i Danmark efterhånden.

Der er kun en ting at sige, alle mand foran Orange klokken 22.00.

Travis Scott

Det skal siges med det samme jeg ikke er meget for autotune, som er for moderne musik hvad den elektriske guitar var for 70erne. Men efter at have lyttet lidt til Travis Scott kan jeg godt høre hvorfor han er blevet en super stjerne og nok er dagens hovednavn på Roskilde.

Det er moderne det et vildt og efter hvad man kan læse sig frem til så er Travis Scotts koncerter næsten som et vulkanudbrud af energi.

Der skal hoppes og danses fuldstændig uhæmmet foran Orange klokken 01.00. Koncerten kategoriseres som en Høj-energisk koncert.

God torsdag på festival.

https://www.6juli.dk/