Ronni Høirup, der ejer 7K Media, har optimeret sit forretningsgrundlag under Corona, da han ikke har kunnet mødes med sine kunder og netværk som han plejer. Som noget nyt tilbyder han nu via sit nye forretningsområde, WP24 at vedligeholde virksomheder og foreningers wordpress hjemmesider.

Corona gav en ny situation for mange virksomheder, og det gjaldt også for Ronni Høirup, der siden januar 2018 har drevet 7K Media med base i Videnparken.

“Det har givet mig tid til at arbejde på noget, der længe har ligget i støbeskeen. Jeg har bygget en del wordpress hjemmesider i 7K Media, men selvom kunderne har gode intentioner om at vedligeholde og holde siden opdateret, så sker det ikke. Jeg vil gerne tilbyde en komplet løsning, hvor jeg i en samlet pakke varetager driften af hjemmesiden eller webshoppen, til et månedligt beløb. Samtidig kan man få fat i mig til support og rådgivning når det er nødvendigt – høj kundeservice er for mig en selvfølge. Jeg tilbyder mine kunder sikkerhed og en voldgrav rundt om deres platform, da den er ligeså forretningskritisk som øvrige systemer” siger Ronni og fortsætter:

“Jeg oplever at alt for mange virksomheder og foreninger har wordpress hjemmesider, som står åbne for udefrakommende, da systemet ikke har været opdateret i måneds eller årevis. Det gør bare at døren står åben for hackerangreb, som på få sekunder kan få hjemmesiden til at gå i sort. 90% af alle hackerangreb rammer wordpress sider, som ikke er holdt opdateret. 

Jeg samarbejder med den førende Europæiske leverandør af hosting til wordpress, hvilket giver mine kunder en garanti for at alt bare spiller, så de kan sove roligt om natten.” siger Ronni.

Dem der kender Ronni erhvervsmæssigt ved, at han ofte er at finde i forskellige netværk. Det i form af blandt andet Business Fredericia, FC Fredericia og Erhverv 7000. Med Corona blev der sat en stopper for at mødes i fysiske netværk.

“Aflyste netværksmøder har været ret skidt, fordi min forretning er netværksbaseret og mange opgaver kommer gennem relationer i mit netværk.  Det er svært at rådgive og komme i dialog, når man ikke kan mødes,” siger Ronni, der til gengæld glæder sig over, at netværkene igen er kommet gang med genåbningen af Danmark.

Selvom WP24 nu har set dagens lys, så vil Ronni fortsat have fuld fokus på design- og grafiskeopgaver i 7K Media.

Man kan læse mere om WP24 ved at klikke her.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer