En fredericiansk mand blev søndag aften udsat for røveriforsøg på Hannerup Brovej ved parkeringspladsen i Erritsø. Den 37-årige fredericianske mand havde sat en iPhone 6 til salg på nettet til 3.500 kroner og havde en aftale med køberen, at de skulle mødes på Hannerup Brovej. Men da han møder frem, blev han udsat for røveriforsøg.

  • Da den 36-årige mand er steget ud af sin bil, løber der to maskeret mænd ham i møde, hvor de truer ham med en kniv og en peberspray. Den 37-årige forsøger at løbe tilbage til sin bil, men når ikke at lukke førerdøren. Der bliver han truet til at udlevere penge, men da han ikke har nogen og forsøger at køre fra stedet, bliver han sprøjtet med peberspray i ansigtet, oplyser politikommissær Ole Eckholdt fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.

De to gerningsmænd beskrives som:

A: Mand, 175-180 cm høj, spinkel af bygning. Han var iført en sort hue og en gasmaske samt mørkt tøj. Han medbragte en peberspay. Talte dansk uden accent

B: Mand, 170-175 cm høj, alm. af bygning. Han var iført en elefanthue, hvor der var klippet hul til øjne og mund. Var iført mørkt tøj og medbragte en kniv.

Da politiet søgte spor i området kort efter røveriforsøget, blev de mødt af en kvinde, der havde en aftale om at købe en telefon på samme sted. Men sælgeren var ikke mødt op.

  • Hun var ude på Hannerup Brovej for at købe en iPhone 6 til 4.000 kroner, slutter politikommissær Ole Eckholdt, der opfordrer fredericianerne til, ikke at mødes på skumle steder, hvis man har ting til salg på nettet.

Politiet vil gerne høre fra vidner, hvis man har været i området omkring gerningsstedet søndag aften i tidsrummet mellem klokken 21.30 og 21.45.

Du kan kontakte politiet på tlf. 1-1-4.