Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Røveri mod forretning på Snaremosevej

Lørdag 13:40 ankommer en ukendt gerningsmand til en MC butik i Erritsø. Gerningsmanden ankommer i en lille rød bil og med en elefanthue på. Med sig har han en pistol.

Gerningsmanden truer personalet i butikken med pistolen, og får truet sig til en taske der stod bag disken. Inden dette har butiksejeren fået held til at røre ved pistolen og vurderede den var ægte. Tasken gerningsmanden har fået udleveret er ikke en del af sortimentet, men derimod butiksindehaverens kones. I tasken var der et mindre kontantbeløb og få smykker.

Gerningsmanden kører fra stedet i bilen, men inden så hvilken retning bilen kørte i. Senere samme dag får politiet en anmeldelse om en bil i brand – og her var der tale om en lille rød bil tilsvarende den fra røveriet. Den afbrændte bil viste sig at være stjålet ved Madsby Parken i Fredericia.

Gerningsmanden beskrives som værende 20-25 år gammel, 170-180 cm høj og iført blå jeans og sorte handsker. Hvis du har hørt eller set noget vi Politiet meget gerne høre fra dig.

https://fredericiaavisen.dk/annoncering-og-partnerskab/
Skal du være annoncør på Fredericia AVISEN? Kontakt os på 26 20 08 16 eller ad@fredericiaavisen.dk