En handicappet mand blev lørdag eftermiddag klokken 13.31 udsat for et særdeles groft røveri på Lumbyesvej ved Madsbyparken i Fredericia. Manden kom kørende på sin handicapscooter, da en udenlandsk indregistreret sølvgrå Audi A6 stationcar kører ind foran ham, hvorefter to mænd stiger ud af bilen og vælter den handicappet mand ud af sin handicapscooter.

– De to mænd holder den 39-årige handicappet mand fast og stjæler en guldhalskæde, som han har om halsen. Der er også en kvinde på bagsædet i Audien, som råber et eller andet til de to mænd, som gør, at de hopper ind i bilen og køre fra stedet i retning mod Hejse Kro, oplyser vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi til Fredericia Avisen.

Den 39-årige handicappet mand er blevet kørt på sygehuset, hvor han er blevet indlagt, da han har fået en del knubs efter den hårdhændet behandling af de to mænd.

Der er intet signalement af gerningsmændene. Men bilen, som de kørte i, skulle have bogstaverne SVE samt tallene 016.

– Vi havde en mistanke om, at bilen var svensk, men svensk politi har ikke kunne hjælpe os i sagen. Nummerpladen var helt hvid, slutter vagtchef Hans Hoffensetz

Politiet har endnu ikke kunne afhøre den 39-årige mand på sygehuset, da han ikke taler dansk.

Har du oplysninger, der kan hjælpe politiet, kan du kontakte dem på tlf. 1-1-4.