De to fredericianske drenge på 17 og 18 år, som lørdag eftermiddag klokken 14.24 begik røveri mod Dagli’brugsen i Egeskov, er blevet løsladt efter afhøring.

– Der er ikke grundlag for varetægtsfængsling, da sagen er opklaret. Derfor blev de begge løsladt efter afhøring, oplyser Peter Holm fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.

De to drenge ankom til Dagli’brugsen i Egeskov på en stjålet knallert, hvor den ene gik ind og truede personalet med en kniv til at udlevere ca. 6000 kroner i kontanter og nogle cigarretter.

Nogle hjemmeværnsfolk, der var til stede ved et cykelløb i Egeskov, satte efter røverne. I en blindgyde lykkedes det dem at anholde den ene gerningsmand – den anden undløber til fods. Han blev dog kort efter anholdt af en hundepatrulje, der var tilkaldt til stedet.

Han blev faktisk genkendt på sine underbukser.

– Da den ene røver undløber fra blindgyden, var han ved at tabe sine bukser. Derfor havde vi også en beskrivelse af hans underbukser. Det var dem, som hundepatruljen genkendte ham på, da han var iført hængerøv-bukser, slutter Per Holm.

Den 17-årige mand erkendte at have begået røveriet, mens den 18-årige nægter. Nu venter tiltale og dom.

Læs: Truede personalet med kniv: To anholdt efter røveri i Egeskov