Forside Fredericia Rørt V-kandidat: Mine hjælpere er fantastiske

Rørt V-kandidat: Mine hjælpere er fantastiske

DEL
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

En valgkamp kan være lang, og den føles kun længere hvis ikke man har et stærkt hold bag sig i kampen for et sæde på Christiansborg. Fredericia AVISEN fangede en rørt Tobias Jørgensen, der sender en kæmpe tak til hele sit hold.

Der var gang i festen hos Venstre igår, da de første lokale valgresultater tikkede ind. Venstre gik frem, takket være en mere solid og troværdig organisation, tror folketingskandidat Tobias Jørgensen.

Hvad er dine første tanker om valgresultatet?

“Jeg synes det er helt fantastisk, intet mindre. Venstre har en fremgang i hele valgkredsen, så det afspejler at vi har været rigtig gode til at præsentere og sælge den retning vi gerne ser Danmark bevæge sig i”, lyder det fra Tobias Jørgensen.

Kan du sætte et par ord på dit hold af frivillige?

“Helt fra starten var vi en gruppe på fem, der satte os sammen for at lave de store rammer for kampagnen. Vi kiggede på hvem jeg er, hvilken profil jeg gerne ville have og hvilke mærkesager jeg brænder for”, siger Tobias og fortsætter:

“Der er mange der fortjener en kæmpe tak. Lennart har været med til at kigge tidligere valgresultater valgsted for valgsted, så vi kunne optimere indsatsen der hvor vi kunne flytte stemmer. Tanja har givet mig lektier for, fortalt hvornår jeg er for grov og hvornår jeg er for mild. Kent, min rigtig gode ven gennem mange år, har stået for at koordinere alle de frivillige, der tæller mere end 70. De har lagt et enormt stykke arbejde”.

“Jeg holdt en frivilligfest under valgkampen, hvor jeg fik muligheden for at sige tak. Jeg ved godt, at jeg er en flink fyr, men at der er så mange der har været der hele vejen for at hjælpe mig er jeg meget taknemmelig og ydmyg overfor. Jeg tror på, at hvis man er et godt menneske kommer det tilbage igen, og det har det gjort her under valgkampen”, siger Tobias Jørgensen.

“Henriette, Pernille, hele bestyrelsen og Byrådsgruppen i Fredericia har været med hele vejen. En stærk organisation har båret frugt, og så er det nogen der fortjener en helt særlig tak: Venstres Ungdom”, lød det fra en tydeligt rørt Tobias, der fortsatte:

“De har været outstanding. Helt fantastiske. Når jeg har nået 100 plakater har de nået 200, når jeg har delt 10 flyers ud er de på 50. De har været med hele vejen, lige fra tidlig morgen til sen aften. Bare tag, da jeg tirsdag aften spurgte om ikke vi skulle sove længe, der slog de i bordet og sagde nej! For vi skulle kæmpe helt til det sidste. Kæmpe enormt tak!”.

Hvad med valgresultatet, tror du på at du kommer ind?

“Jeg synes det er lidt et atypisk valg, for vi har tre ministre hernede, der helt sikkert sluger mange stemmer. Det betyder, at det sjette mandat formentlig bliver ret billigt, og så bliver det bare tæt mellem alle de andre kandidater. Vi har mange stærke kandidater i Venstre, selv giver jeg ikke op før alt er talt op”, slutter Tobias Jørgensen.

https://www.billet.dk/order/tickets/13260481/lars-lilholt-band-buelows-kaserne-2019-07-06-19-30-00?
DEL