Forside Fredericia Rørt Martin Olander efter kåring: Det er fantastisk at anderkende idrætslivet

Rørt Martin Olander efter kåring: Det er fantastisk at anderkende idrætslivet

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Til årets idrætsfest blev Martin Olander fra Fredericia Basketball Klub kåret som årets træner / leder. Efterfølgende talte Fredericia AVISEN med Martin, der var meget rørt over kåringen.

Martin Olander var nomineret til årets træner / leder sammen med Ida Sofie Thorsøe (Fredericai Sportrideklub) og Jens Knudsen (BPI Skydning).

Det endte med, at Martin Olander vandt prisen, som var overrakt af Fredericia AVISENs chefredaktør, Andreas Dyhrberg Andreassen, og FC Fredericias direktør, Stig Pedersen.

På scenen var det en tydelig rørt Martin Olander på scenen, og da Fredericia AVISEN talte med Martin i minutterne efter, var han stadig rørt.

“Jeg ved ikke helt, hvordan man kan beskrive det her. Det er en anerkendelse, der betyder rigtig meget. Jeg sidder med tåre i øjnene, det er specielt for mig og jeg er meget taknemmelig,” siger Martin Olander og fortsætter:

“Det er specielt, fordi der er andre nominerede. De har også gjort det rigtig godt. Det at jeg så vidner betyder, at man bliver sat virkelig pris på og værdsat. Det er noget jeg bruger mange timer på. Nogle gange er det ti timer i ugen, og andre gange rammer vi 15-20 timer. Jeg vil gerne se min kæreste nogle gange, man vil gerne se andre bekendtskaber, jeg har også skolen at passe og det kræver meget tid. Det kræver meget at få det hele til at hænge sammen, men ofte ender det med, at jeg prioritere klubben først, og det går ud over andre. Derfor er jeg virkelig taknemlig over at have vundet prisen, og bliver anerkendt for at gøre et ekstraordinært stykke arbejde for foreningsidrætten, og ikke mindst for basketklubben, som jeg holder meget af.”

Fredericia AVISENs chefredaktør, Andreas Dyhrberg Andreassen og FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, på scenen, da årets træner/lederpris blev uddelt. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Hvordan synes du, at aftenen har været?

“Der har været en god stemning med meget gang i den. Jeg kan godt mærke, at jeg trænger lidt til ferie, da jeg har haft meget at se til på det seneste. Det er rigtig fedt, at man anerkender folk med de her priser til folk, der bruger tid og energi på idrætslivet. Som idræt- og sundhedsstuderende kender jeg foreningsidrætten indegående, så jeg synes virkelig det er fantastisk, at kommunen har sådan et tiltag som det her, hvor de hylder dem, der gør en ekstraordinær indsats. Det har været superfedt at være en del af sådan en aften,” lyder det fra Martin Olander.

Ordene om indstillingen af Martin Olander til årets træner / lederpris:

  1. Martin træner i 2018/19 sæsonen FBBK`s U15 hold og er samtidig assistent på klubbens serie 1 og 2 hold. Martin er meget vellidt af sine spiler og betegnes som hjertevarm og dedikeret.

  2. Foruden at træne flere af klubbens hold er Martin dommer for U11 og U13 når de spiller kampe.

  3. Martin er er en rigtig klubmand og en yderst aktiv og vellidt træner i Fredericia Basketball Klub. Martin er en drivkraft i klubben og er altid hjælpsom med en ekstra hånd, melder sig altid til at hjælpe klubben i forhold til events, arrangementer og andre frivillige opgaver og er i øvrigt en rigtig klubmand.
DEL