Forside Fredericia Rørt H. Toft: Jeg ville ønske min bror stod ved siden af...

Rørt H. Toft: Jeg ville ønske min bror stod ved siden af mig

DEL
Foto: Sportxpress

Henrik Toft var rørt efter den danske VM-triumf, og ville ønske, at hans bror, René, stod ved af hans side.

Danmark vandt VM-finalen med 31-22 over Norge, og efter kampen satte Henrik Toft ord på det hele.

“Jeg står med en rigtig dejlig følelse og en VM-guldmedalje om halsen. Vi satte os på nordmændene fra start, og det er symptomatisk for turneringen,” sagde han og kom ind på betydningen af at være med til at vinde det første danske VM-guldmedalje nogensinde: det er systematisk for turneringen

“Det siger sig selv, vi er på hjemmebane og står med guldet om halsen. Der har været hype omkrig det her, og vi vil det gerne, tilskuerne vil det gerne. Det er ubeskriveligt,” forklarede Henrik Toft og kom ind på hans bror René Toft, som han krammede efter slutfløjt:

“Det betyder rigtig meget, da han har været med på det her hold længe. At han gik ud, slog os lidt ud, men vi har stået sammen René har også været en stor del af det her og været en grundsten, så han fik en krammer,” fortalte H. Toft og kom ind på, hvad han sagde til ham:

“Jeg sagde, at vi gjorde det og endelig fik det VM-guld, som vi har håbet på i så mange år. Jeg havde ønsket, at han stod ved siden af mig, men vi måtte skiftes til at bidrage på forskellige måder.”

www.eventc.dk
DEL