I søndags fyldte Frank Jensen, der er trommeslager, i HK Ultras 50 år. Han blev hyldet før kampen i ADP Loungen, i arenaen med fødselsdagssang over anlægget og efter kampen sang FHKs spillertrup fødselsdagssang for trommeslageren. Efterfølgende har Fredericia AVISEN talt med Frank, der var rørt over hyldesten, som han mener er en anerkendelse af HK Ultras som fangruppering.

“Jeg var virkelig overrasket over det. Jeg havde ikke set den komme.”

Sådan indledte Frank på spørgsmålet om, hvordan det var at blive hyldet på den måde.

Det hele startede i ADP Loungen. Som sædvanligt bød FHKs bestyrelsesmedlem, Per Hunniche, velkommen, men inden han gik videre blev fusen taget på alt og alle. Udover at være trommeslager i HK Ultras, er Frank også sponsor i FHK med sit firma Jysk Service, hvor han er forretningsfører. Hunniche fortalte, at Frank har fødselsdag, og havde trodset sin 50 års fødselsdag og var mødt op til kampen mod Ajax København. Per Hunniche overrakte en gave til Frank, som var en Kaj Bojesen trommeslager som symbol på, at Frank er kendt som trommeslageren fra HK Ultras.

Efterfølgende var der klapsalver fra den fyldte lounge med 300 gæster. Inden kampstart var det tid til yderligere hyldest af fødselaren Frank, som fik en fødselsdagssang bragende ud af arenaens musikanlæg, som spillede “Hip Hurra – Det’ min fødselsdag” for fuld volume.

Bedst som kampen var overstået, og FHK havde sejret med 26-22, og dermed opfyldt Franks fødselsdagsønske med en sejr, så var det tid til, at en samlet FHK-trup tog fusen på trommeslageren. Inden den sædvanlige sejrssang, som truppen synger med HK Ultras, tog spillerne hinanden om skulderne og sang “I dag er det Franks fødselsdag…”

Frank, da der blev spillet fødselsdagssang for ham i thansen Arena. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN

“Jeg havde ret beset selv valgt, at fordi der var håndbold, så ville jeg ikke holde nogen fødselsdag i søndags, fordi jeg prioriterede at tage til håndbold,” siger Frank til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Når man står til sin 50 års fødselsdag, og bliver hyldet af FHKs bestyrelse og spillerne, så er det fordi, at de er en del af ens familie. Det er ikke bare en hobby. Vi har udviklet en form for familiært forhold, og for mig betyder det, at de værdsætter min indsats på trommen, men ikke mindst også HK Ultras som fangruppe. Uden Ultras var jeg ikke blevet fejret på den måde,” fortæller Frank, der særlig blev rørt over spillernes fødselsdagssang:

“Da de stillede sig, og var klar til at råbe ‘hvem var det, der vandt i dag’, gik der lige 20 sekunder før jeg opdagede, at de faktisk sang for mig. Jeg var jo selv gået i gang med at råbe sejrssangen, men pludselig gik det op for mig og til sidst stod hele hallen og sang for mig. Det var rørende,” udtaler Frank og slutter:

“Jeg kunne ikke have haft en bedre fødselsdag, hvis jeg selv skulle vælge det,” lyder det fra Frank Jensen, der har trommet for HK Ultras siden 2006.

https://goo.gl/MSbg7k